Friday, 22 Jun 18, 22.59.06

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Spasm al picioarelor din spate la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spasm al picioarelor din spate la câini
Spasm al picioarelor din spate la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.37.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Acest sindrom neurologic se caracterizează prin îndoire de o zi cu zi din spate atunci când în picioare, progresează în ultimele luni pentru a include membrelor pelvine opus. Curbe afectate de câine şi a se extinde la nivelul membrelor alternativ, ca într-o mişcare de dans. O reacţie la stimuli senzoriali combinate şi a impulsurilor automată neurologice este suspectă de comportament. Ea apare în Doberman Pinscher, cu o vârstă de debut de la şase luni la şapte ani. Aceasta are loc in ambele barbati si femei.
Simptome si tipuri de
Principalul simptom al acestei tulburări este prezentat de către câine afectat exploataţie un picior într-o poziţie îndoită în timp ce în picioare; membrului supleant, de obicei, devine afectate trei si sase luni de la debutul condiţie, cu acelaşi comportament. Cainele va alterna picioare, părând să danseze în jurul valorii de. Acest comportament nu poate fi controlat de către câine. Început devreme, la scurt timp după condiţie a început să se prezinte, aceste reflexe tendinoase hiperactiv va duce la irosirea musculare progresive (atrofie) în nivelul membrelor. Ocazional, muşchii în cadrul piciorul vor pierde capacitatea de a detecta mişcare în câine, şi vor fi în imposibilitatea de a răspunde la conexiunea senzorială câinele este dispus la nivelul membrelor pentru circulaţia. Termenul medical pentru această recepţie senzorială şi starea rezultanta este deficit proprioceptiv.
Cauze
Cauza acestei boli este necunoscut, dar este suspectată, şi probabil, că această condiţie este moştenit printr-o trasatura recesiv.
Diagnostic
Posibil diagnostic care pot fi făcute în legătură cu această condiţie sunt stenoză lombosacrală, în cazul în care există o îngustare a ultima parte a canalului rahidian, care determină compresiune a radacinilor nervoase; infecţie de unul sau mai multe oase in coloana spinarii si a discurilor intervertebrale care li se alăture în coloanei vertebrale lombare inferioare (intervertebral disc boală, şi discospondylitis, respectiv). Această condiţie este, de obicei dureroasa; sau, un diagnostic de cancer al măduvei spinării lombare, sau a radacinilor nervoase poate fi făcută de către medicul veterinar. Această condiţie are o progresie rapidă şi poate fi dureros pentru câine.
Procedurile de diagnosticare va include electromiografie pentru înregistrarea curenti electrici în muşchi, examinarea şi cantitatea de muşchi şi de comportamentul necontrolat nervoase (fibrilaţie) în picioare. Transferul de informaţii de la centrele senzoriale la centrele de circulaţie cu motor (motorii şi senzoriale conducta viteza nervoase) vor fi măsurate şi analizate pentru a detecta progresia bolii. Şi, o mostra de tesut luate (biopsie) de la muşchii din spatele genunchilor vor fi examinate pentru boli musculare şi / sau pierderea nervoase.
Tratament
Nu există nici un tratament eficient pentru controlul semnelor clinice de această condiţie, sau pentru modificarea progresia acesteia.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spasm al picioarelor din spate la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates