Sunday, 22 Apr 18, 21.47.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deficit de sodiu la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de sodiu la câini
Deficit de sodiu la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.39.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hiponatremie la câini
Hiponatremia este clinice pe termen lung acordat o afecţiune în care un câine este suferă de concentraţii scăzute de serice de sodiu în sânge. Ca o componentă a fluidului extracelular (fluide în afara celulelor), de sodiu este cel mai abundent atom pozitiv perceput în organism. Din acest motiv, o condiţie de hiponatremie reflectă, de obicei, o condiţie concurentă a hyposmolality, o soluţie de underconcentration osmotic în serul sanguin; care este, în lipsa capacităţii de a fluidelor din organism pentru a trece prin membranele celulare (osmoză), prin care concentraţiile chimice ale corpului sunt ţinute în echilibru. Hyposmolality este de obicei asociat cu o cantitate scăderea conţinutului de sodiu pe tot corpul.
Teoretic, hiponatremie pot fi cauzate de retenţia de apă, fie sau pierderea soluţiei (pierderea unei substanţe organism dizolvabile — în acest caz,, sare / sodiu este soluţiei). Cele mai multe pierderi solvat apare în iso-osmotic soluţii (g, voma si diaree), şi, ca rezultat, retenţie de apă în raport cu soluţiei este cauza care stau la baza la aproape toţi pacienţii care sunt diagnosticaţi cu hiponatremie. În general, hiponatremie apare numai atunci când există un defect în capacitatea rinichilor de a elimina de apă.
Simptomele
Letargie
Slăbiciune
Confuzie
Greaţă / vărsături
Convulsii
Tristeţe
Comă
Alte rezultate depinde de cauza care stau la baza
Cauze
Normal osmolaritate hiponatremie, cauzele cu condiţii tipice concomitent:
Hiperlipemie - grăsimi excesive în sânge
Hyperproteinemia
Hiperosmolară hiponatremie
Hiperglicemia - glucoză excesiv / zahăr în sânge
Manitol perfuzabilă (un diuretic agent)
Normovolemic (sanguine normale de volum)
Primar polidipsie - sete excesiva
Hypothyroid mixedem (o piele şi tulburare ţesutului) comă
Hipotonie lichid de perfuzie (fluid cu presiune osmotica mai mici)
SIADH (sindrom de secreţie inadecvată de hormon antidiuretic)
Hypervolemic (prea mult lichid în sânge)
Insuficienţă cardiacă congestivă (CHF)
Hepatic (ficat) ciroză
Sindromul nefrotic (boli de rinichi în cazul în care există scurgeri anormale de proteine, niveluri scăzute de proteine ​​în sânge şi umflarea parti ale corpului)
Hipovolemic (prea puţin lichid în sânge)
Pierderi gastro-intestinale
Renal (rinichi) eşec
Scăzute de potasiu
Pierderile cutanat
Diureza (creşterea producţiei de urină de către rinichi)
Hipoadrenocorticism (endocrine tulburare)
Diagnostic
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Daca cainele tau are hiponatremie, aceste teste vor confirma concentraţie scăzută de sodiu serice. Alte tulburări care pot mima hiponatremie, şi care vor trebui să fie exclus, sunt hiperglicemie, hyperproteinemia, şi hiperlipidemia.
Medicul veterinar va poate recomanda, de asemenea, testarea osmolalitatea ser vor fi testate. Soldul osmolaritate de urina cainelui tau va fi orientativă a capacităţii rinichilor de a elimina de apă, şi concentraţia de sodiu găsite în urină pot indica un volum redus de sodiu circulant.
Tratament
Tratamentul primar va depinde de severitatea de hiponatremie, şi simptome neurologice asociate. Gravitatea oricărei tulburări de bază se vor ghida priorităţile de tratament, precum şi. Tratamentul consta in general de abordare a cauzei subiacente, şi creşterea concentraţiei serice de sodiu, dacă este necesar.
Prea normalizarea rapidă a hiponatremia poate avea rezultate potenţial neurologice severe, şi pot fi mai dăunătoare decât însăşi hiponatremie. Prin urmare, o soluţie salină izotonă este fluid de alegere, în marea majoritate a cazurilor. Corecţie mai agresivă a concentraţiei serice de sodiu cu soluţie salină hipertonă este rareori necesar. Pacienţii Hypervolemic (pacienţii cu prea mult lichid în sânge) sunt de obicei gestionate cu diuretice (fluid Reductoare) şi sare restricţie.
Invers, pacienţii hipovolemic (pacienţii cu lichid prea puţin în sânge) sunt gestionate prin înlocuirea deficitul volumul cu soluţie salină izotonă. Alte interventii terapeutice sunt dictate de cauza principala a hiponatremie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de sodiu la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates