Saturday, 21 Apr 18, 07.33.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Strănut si revers stranut la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Strănut si revers stranut la caini
Strănut si revers stranut la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.40.05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Stranutul se referă la comportamentul normal al aerului expulzării să se îndepărteze prin cavitatea nazală. Reverse strănut, pe de altă parte,, se referă la reflexul de a aduce aer in organism pentru a elimina iritanti în zona superioară care se află în spatele nasului. Cainii pot gag pentru a elimina iritanti din laringe; acest lucru este de obicei interpretat ca vărsături.
Simptome si tipuri de
Stranutul este deseori însoţită de o mişcare bruscă a capului în jos, cu gura închisă, şi poate provoca nasul câinelui pentru a lovi la sol. Strănut Reverse este adesea caracterizat printr-o mişcare cap spate, o gura închisă şi buzele supt în. Gagging, de obicei, cauzele câine să înghită după extinderea gât şi deschiderea gurii sale.
Cauze
Orice rasa de caine poate fi afectata de aceste comportamente medicale. Cele mai frecvente cauze pentru câini tineri includ infecţii, existenţa unei palatoschizisul, sau infecţii bronşic. Un alt motiv principal este de mişcări involuntare ale cilia hairlike că linia tractului respirator şi să acţioneze pentru eliminarea materiilor străine din aer înainte de a ajunge la plamani. Această mişcare involuntară a parului este numit medical dischinezie ciliar. Cele mai frecvente cauze pentru câini de talie mai mari includ tumorile nazale şi a bolilor dentare. Alte cauze pot fi iritaţii mucus, inflamaţie, exces nazale picurare sau secreţie, pneumonie, cronică vărsături, gastro-intestinale şi boală. În conformitate cu câini nevaccinaţi vaccinate sau sunt la un risc mai mare de infecţii în curs de dezvoltare, care pot duce la strănut coerente. Boala cronica dentara poate duce la atât strănut cronice şi strănut inversă. Acarienii găsite în cavităţile nazale poate fi, de asemenea, o cauza pentru oricare dintre aceste reflexe fizice.
Diagnostic
Prima metodă de diagnostic este de a distinge între strănut şi strănut inversa în câine. Următor, în cazul în care condiţia este gravă, mai în profunzime de testare pot fi efectuate pentru a vedea dacă există o stare mai grava medicale care stau la baza.
Tratament
În majoritatea cazurilor,, în cazul în care mucus sau materii străine în pasajele nazale este eliminat, aceste reflexe se va opri. Nu există medicamente speciale, care vor opri aceste reflexe. Totuşi, dacă aceste reflexe sunt rezultatul unui alt condiţie medicală, această condiţie special medicale pot fi tratate. În multe cazuri, un antihistaminic sau un decongestionant va reduce în mod eficient reflexele câinelui involuntar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Strănut si revers stranut la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates