Wednesday, 20 Jun 18, 19.10.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inhalare de fum la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inhalare de fum la câini
Inhalare de fum la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.41.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Din cauza de a fuma inhalare Lung daune
În inhalare de fum, prejudiciul apare ca urmare a pagubelor directe de căldură pentru a cailor respiratorii superioare şi mucoasei nazale. Leziuni la tesutul este văzut după inhalarea de monoxid de carbon, care scade de livrare de oxigen tesutului prin legarea de celule rosii din sange; inhalarea de alte toxine care irita direct cailor respiratorii (g, oxidanţi şi aldehide); şi inhalarea de pulberi în suspensie, care adera la căile respiratorii şi saci mici de aer în plămâni.
Gradul de deteriorare depinde de gradul şi durata expunerii la fumul şi materialul care a fost arderea. Cainii pot avea leziuni pulmonare grave, cu puţine dovezi de ardere pe pielea lor. Reacţie pulmonar este iniţial symptomized de constrictie a plămânilor, umflarea cailor respiratorii, şi de mucus de producţie, urmată de un răspuns inflamator în zona trahee şi bronşic, şi acumulare de lichid în plămâni. Cei mai mulţi pacienţi arată progresia de disfunctii pulmonare în primele două la trei zile după expunere. Follow-up infectii bacteriene sunt o cauza frecventa de deces tarziu in evolutia bolii ca urmare a ţesutului rănit fiind un receptor avantajoasă pentru bacterii.
Simptome si tipuri de
Miros de fum
Funingine in pasajele nazale sau gât
Respiraţie rapidă şi senzaţia de profunzime a respiraţiei
Respiratia efort sugerează că obstrucţia căilor aeriene superioare prin umflarea
Adaptări posturală la detresa respiratorie (eu, de poziţionare organismul pentru a face respiraţie mai uşoară)
Membranele mucoase pot fi vişiniu, Palid, sau cianotic (albastru)
Ochii inrositi
Răguşit tuse
Confuzie, leşin
Vărsături
Şoc
Cauze
Expunerea la fum / monoxid de carbon, de obicei rezultatul de a fi prins într-o clădire în flăcări.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi expunerea la material de ardere. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Hemograma va arata nivelul de celule rosii din sange, care sunt capacitatea de a transporta oxigen, şi celule albe, care sunt capabile să lupte infecţie. Profilul de sânge va arata, de asemenea, dacă gazele arteriale sunt la niveluri normale si va arata gradul de lipsă de oxigen în sânge. Sumar de urina va arăta modul în care funcţionează rinichi. Visual diagnosticare, cum ar fi cu raze X şi ultrasunete, poate fi, de asemenea, folosite pentru a determina dacă există acumularea de lichid în plămâni. Un bronhoscopia, care foloseste un tub flexibil, cu un aparat de fotografiat ataşat şi care poate fi introdus în căile respiratorii, poate permite medicului dumneavoastră pentru a determina gradul de severitate al daunelor căilor respiratorii.
Probele vor fi luate de celule din interiorul gurii şi în căile respiratorii şi cultura pentru a stabili dacă există bacterii prezente. Dacă există leziuni tisulare în căile respiratorii, medicul veterinar poate prescrie un antibiotic profilactic pentru a preveni infectia.
Tratament
La început, stabilizare a funcţiei respiratorii şi instituirea unui căilor respiratorii eficient va fi cel mai important. Umflare severă a căilor aeriene superioare sau obstructia poate necesita intubatie sau o operaţiune pentru a face o deschidere în trahee.
Oxigenul trebuie administrat imediat după salvare de la foc să-i alunge monoxid de carbon de la hemoglobina (care transportă oxigenul pigment de sânge). Acesta va fi livrat de masca, capotă, oxigen cuşcă, sau nazale linie. După eliminarea de monoxid de carbon, suplimentarea cu oxigen va fi continuat la 40 a 60 la sută după cum este necesar. Administrarea de lichide poate fi necesară la pacienţii cu şoc pentru a sprijini funcţiei cardiovasculare, dar ar trebui să fie conservatoare, dacă este posibil, pentru a minimiza o acumulare de lichid în piept. Transfuzii de sânge sau plasmă poate fi necesară pentru a adauga rosii proaspete şi a celulelor albe din sange la fluxul de sânge. Sprijin nutriţionale pot fi necesare pentru a menţine starea organismului şi statutul imun.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inhalare de fum la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates