Sunday, 22 Apr 18, 06.50.23

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Testicule mici si mijlocii - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Testicule mici si mijlocii
Testicule mici si mijlocii
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.42.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Degenerare şi hipoplazie testicular la câini
Mai mic decât testiculele normale sunt în general uşor de la faţa locului. Există condiţii diferite, care pot duce la această tulburare: subdezvoltarea sau dezvoltarea incompleta a testiculelor este cunoscut sub numele de hipoplazie, incapacitatea de a creşte şi / sau mature în mod corespunzător; şi degenerare a testiculelor, care se referă la pierderea potenţei după etapa de pubertate a sosit.
Ambele aceste condiţii poate fi din cauza la o condiţie care a fost prezentă la naştere — congenital — sau se poate datora altor cauze care are loc după naştere. Formele congenitale sunt de obicei legate de anomalii genetice care au fost moştenite de către societatea-mamă, dar poate fi, de asemenea, din cauza la ceva care a avut loc în timp ce puiul a fost in utero, cum ar fi expunerea la substanţe radioactive.
Câinii de orice varsta sau rasa sunt predispuşi la aceste afecţiuni, dar hipoplazie este cel mai frecvent observate la câini tineri, şi degenerare este mai frecventă la caini mai mari.
Simptome si tipuri de
În plus faţă de testicule anormal de mici, infertilitatea este simptomul cel mai frecvent dintre aceste condiţii. Analiza materialului seminal va afişa o numarul scazut de spermatozoizi (oligospermie) sau o lipsă absolută de spermatozoizi (azoospermie) în lichidul seminal este de obicei raportat.
Cauze
Degenerarea a sacilor de testicular
Radiaţii de expunere
Metal toxicitate, inclusiv plumb
Chimice toxicitate
Alte toxine
Expunerea la căldură
Inflamaţii ale testiculelor (orhita)
Hormonul de dezechilibru
Creşterea vârstei
Adverse la medicamente reacţie (g, medicamente antifungice )
Hipoplazie
Genetic
Rănire, trauma
Tumora a glandei pituitare
Diagnostic
Câini cu aceste condiţii sunt de obicei prezentate medici veterinari cu un conforme cu de infertilitate. Veţi avea nevoie pentru a da o istorie completă cunoscut, inclusiv orice astfel de probleme care au fost prezente în generaţiile anterioare de linia cainelui familială, precum şi orice traumatism sau prejudiciu care ar putea fi afectat scrot cainelui tau.
Medicul veterinar va examina cu atenţie regiunea scrotala si ar trebui să fie în măsură să verifice imediat, dacă acestea sunt de dimensiuni normale sau sunt mai mici decât ceea ce ei ar trebui să fie pentru rasa cainelui tau, mărime şi de vârstă. O constatare de dimensiune anormal este suficient să îndemne medicul veterinar pentru a efectua teste suplimentare pentru a diferenţia degenerare testiculară de hipoplazie. O imagine cu ultrasunete a testiculelor se face de obicei pentru a confirma diagnosticul de vizual mai mic decat testiculelor normală.
Medicul veterinar va lua, de asemenea, o proba de sperma pentru testele de laborator, pentru a verifica pentru dezvoltarea celulelor anormale şi de a face un standard de sperma. Numarul de spermatozoizi va evalua numărul de spermatozoizi viabile de material seminal cainelui tau. În cazul în care pare să fie numit pentru, în circumstanţele, o mostra de tesut mici pot fi, de asemenea, luate din sacul testicular, folosind un ac fin, care urmează să fie trimis la laborator pentru o evaluare suplimentară.
Tratament
Tratamentul depinde de diagnosticul de cauza care stau la baza de degenerare sau hipoplazie. Terapia hormonala a fost utilizat la animale cu aceste condiţii, cu rezultate variabile raportate. Medicul veterinar va discuta despre posibilităţile de fertilitate cainelui viitoare utilizând diferite protocoale de tratament care sunt disponibile, în funcţie de diagnosticul final. Tratamentul nu este disponibil în toate cazurile, dar acest lucru nu poate fi întotdeauna determinată fără încercările corespunzătoare se desfăşoară prima.
Dacă medicul dumneavoastră nu stabileşte că tratamentul este o opţiune viabilă, follow-up vizite va include analize de material seminal de ordine pentru a evalua eficacitatea terapiei.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Testicule mici si mijlocii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates