Sunday, 24 Jun 18, 20.27.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Craniul şi anomaliile maduvei spinarii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Craniul şi anomaliile maduvei spinarii la câini
Craniul şi anomaliile maduvei spinarii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.44.40 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Syringmyelia şi Chiari malformationin – câini
Chiari, cum ar fi malformaţii este o boală în care unul dintre spatiile goale din craniu rămâne înguste sau mici, şi nu reuşeşte să crească în dimensiuni. Acest lucru face ca părţi ale creierului legate de acest domeniu care urmează să fie strămutate în deschidere la baza craniului prin care trece maduva spinarii. Datorită o protuberanta de piese de creier în această deschidere, fluxul normal de lichid cefalorahidian (CSF) este obstrucţionată.
Una dintre consecinţele acestei obstrucţie este o tulburare numită syringomyelia, dezvoltarea de fluid-umplut cavitatile, sau chisturi, în măduva spinării. Aceste tulburări pot dezvolta din cauza problemelor de sănătate care stau la baza, dar ei au, de asemenea, sa constatat că în unele link-uri ereditare rase. Rase jucărie inclusiv Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, şi Brussel Griffons sunt la un risc crescut de a dezvolta această condiţie. Această condiţie a fost de asemenea raportate în Staffordshire terrier taur.
Simptome si tipuri de
Plâns în timpul schimbării defecare sau postură
Primejdie în momente de emoţie normală
Intermitentă durere (mai severe pe timp de noapte)
Sensibil la atingere la umăr, gât, ureche, sternului şi zonele
Scarpinatul sau pawing la umăr, ureche, gât, sau sternului
Scarpinatul este mai pronunţată în timp ce mersul pe jos şi poate fi declanşat de guler sau de excitare
Cap de presare din cauza durerii de cap
Dureri de gât
Necoordonate mers pe jos, aparent ameţeli, miscarile ochilor wobbly
Slăbiciune, oboseală musculară
Letargie, pierderea conştienţei
Cauze
Deşi syringomyelia este de obicei moştenit, se poate dezvolta, de asemenea, în legătură cu condiţiile care duc la lichidul cefalorahidian (CSF) fluxul de obstacole, cum ar fi tumori.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet după ce a luat un fundal detaliate şi antecedente medicale de la tine. Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o descriere detaliată de la debutul simptomelor cainelui tau, şi tipuri de simptome cainele dvs. a fost întâmpină. Mai multe informaţii medicul dumneavoastră de la început, tratamentul poate începe mai repede. Şi pentru că aceasta este o afecţiune gravă care necesită tratament imediat, va trebui să fie cât mai conştient de cât mai multe detalii.
Rezultatele a rezultatelor de laborator de rutină, inclusiv hemograma completa, biochimie profil, electroliţilor, analiza de urina si sunt adesea găsite normale la pacienţii. Din cauza amplasării de durere, imagistica de diagnostic va fi necesar. Raze X a craniului creierului poate arata anomalii referitoare la această condiţie, dar imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) este instrument de imagistica de alegere pentru un diagnostic de confirmare, deoarece aceasta oferă o imagine mult mai clară din interiorul craniului. Rezultatele RMN-ul poate arata o protruzia anormala de piese de creier în trecerea a măduvei spinării şi alte anomalii legate de, sau poate arată prezenţa unui chist sau tumora.
Veterinarul tau poate lua, de asemenea, o probă din lichidul cefalorahidian ca baile creierul si maduva spinarii, în scopul de a testa presiune a fluidului.
Tratament
Scopul iniţial al tratamentului este de a începe prin alinarea durerii. In functie de varsta cainelui tau, şi care stau la baza starea de sănătate, medicul veterinar va da medicamente câinele pentru a reduce durerea care este asociat cu această boală. Interventia chirurgicala este singurul tratament disponibil pentru rezoluţie, dar rata de succes nu este mai mare de 50 la sută. Chirurgia poate fi adesea efectuate pentru a restabili calea pentru circulaţia normală a LCR în măduva spinării. Acupunctura a fost de asemenea gasit ajutor in reducerea durerii la pacienţii. La pacienţii cu convulsii, medicamente pot fi de obicei, dat pentru a controla crizele.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Craniul şi anomaliile maduvei spinarii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates