Saturday, 23 Jun 18, 21.32.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatoza, erozivă sau ulcerativă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatoza, erozivă sau ulcerativă la câini
Dermatoza, erozivă sau ulcerativă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.45.22 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatoze, erozivă sau ulcerativă la câini
Eroziuni sunt defecte superficiale în piele care afecteaza doar straturile superioare ale pielii. Acestea pot fi destul de dureros, dar tind sa se vindece mai repede în cazul în care pielea este protejata si de cauza afectiunii este eliminat. Cu ulcere, straturile superficiale ale pielii sunt compromise complet, deoarece defectele merge mai adânc în piele. Ulcer necesită îngrijirea plăgilor atentă pentru a preveni infectia, şi au tendinţa de a se vindeca lent. Erozive, sau ulcerativă, dermatoze (boli ale pielii) sunt dintr-un grup de tulburări ale pielii diferite caracterizată prin prezenţa de eroziuni sau ulceraţii.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele va depinde de cauza. Totuşi, Acestea pot include una sau mai multe dintre următoarele:
Eroziuni sau ulceraţii; acestea pot fi găsite oriunde pe corp
Căderea părului (alopecie)
Leziuni unice sau multiple; Leziunile pot fi inflamate (indicată de roşeaţă şi umflarea)
Leziunile peste punctele de presiune (în cazul în care pielea se află cel mai aproape de os)
Descărcarea de gestiune uscate pe suprafaţa de o leziune a pielii (crustă); sau, pot avea de descărcare de gestiune umed oozing de la leziune
Pierderea de pigment in piele şi / sau păr (depigmentare)
Cauze
O mare varietate de condiţii poate duce la eroziuni sau ulceraţii ale pielii. Cauzele cele mai frecvente sunt arsuri, trauma, şi infecţii ale pielii, precum şi condiţii mai complicat, cum ar fi reacţii de medicamente, anumite tipuri de cancer, şi boli autoimune ale pielii. Viruşii pot fi, de asemenea, cauza de eroziuni sau ulceraţii, şi pot apărea identice cu arsuri sau traumatism. Medicul veterinar ar putea avea nevoie pentru a rula o baterie de teste, inclusiv activitatea de sânge, culturi pentru diferite tipuri de infecţii, şi pielii biopsii (mostra de tesut de piele) pentru a determina cauza rădăcină de reacţie şi a prescrie un tratament adecvat.
În unele cazuri, o cauza nu poate fi identificat. Medicul veterinar va diagnostica acest rezultat ca o idiopatică (necunoscut) tulburare sau boală.
O listă parţială de tulburări care produc eroziuni sau ulceraţii ale pielii includ următoarele:
Imun-mediate Tulburari
Inflamarea vaselor de sânge (vasculită)
Canina minori celulită: mentionat ca ‘catelus strangulează,’ această condiţie este caracterizat prin umflarea capului, gât, bot, ochi, şi urechi. Pielea se va fisura, ca răspuns la umflarea, cu umflarea ganglionilor limfatici drenaj prin piele şi lăsând leziuni crustoase
Necroliză epidermică toxică (ţesutului moarte, de obicei induse de medicament)
Feline indolent ulcer: un inactiv, slow buze ulcer de vindecare, care cauzează puţin sau deloc pain; de asemenea, numit un ulcer rozător, dar nu este legată de rozătoare. De obicei cauzata de muscatura de sensibilitate cu purici sau alergii alimentare
Pemfigus (o boala autoimuna, in care sistemul imunitar atacă pielea)
Tulburări infecţioase
Infecţie a pielii cauzată de Staphylococcus, caracterizată prin prezenţa de puroi (piodermite)
Profundă fungice sau micotice (ciuperci parazite) infecţii, cum ar fi Sporotricoza, criptococoza, histoplasmoză)
Superficiale infecţii fungice, cum ar fi dermatita Malassezia, şi dermatophytosis
Bacterii Actinomycetic, cum ar fi Nocardia, Actinomyces, şi Streptomyce; indicaţiilor de o infectie bacteriana actinomycetic sunt similare într-o infecţie fungică
Tulburări parazitare
Raia demodecica (demodecie)
Cea sarcoptica
Pişcătură de purice alergie
Congenitale / boli ereditare
Tulburări ale pielii în care pielea este anormală la nastere (care este, o "congenital" anomalie), şi care poate sau nu poate fi moştenită.
Tulburări metabolice
Producţie excesivă de steroizi de către glandele suprarenale (hyperadrenocorticism), în special atunci când complicate de infectii secundare sau depozite de calciu in piele (calcinoza cutis).
Rac
Carcinom cu celule scuamoase
Tumori mastocitare
Limfomul a pielii (micoză fungoides)
Tulburarea nutriţionale
Zinc-receptiv dermatosis
Generic dog-alimentare dermatosis (alergie la ingrediente specifice în mâncare pentru câini)
Diverse
Termic, electric, solar, sau arsuri chimice
Frostbite
Chimice iritante
Şarpe veninos şi împotriva muşcăturilor de insecte
Diagnostic
Medicul veterinar va începe cu cainele dumneavoastra istoricul medical complet si un examen fizic. Acest lucru este important mai ales din cauza la lista de diferenţial extinsă (a se vedea Cauzele). Multe dintre cauze au diferenţe subtile în aparenţă şi de distribuţie. Variaţie largă de cauze posibile, şi similitudinile multe dintre manifestările, face diagnosticarea şi tratarea o afectiune a pielii dermatologice o provocare. O istorie în profunzime vor fi necesare pentru adevarata natura de tulburare care urmează să fie efectuate rezultă. Istoria de mâncărime vor fi luate în considerare, precum şi o incidenţă de expunerea la organisme infectioase, şi istoria recentă călătorie (a ţine cont de anumite boli fungice care pot fi achiziţionate de la alte medii decât cel în care dumneavoastră şi animalele de companie live). Dietă, , precum şi orice alte semne sistemice de (întregului corp) Reacţiile vor fi înregistrate.
Accidentări, ulcere şi vezicule vor trebui să se efectueze biopsie pentru o analyzation adâncime în. Medicul veterinar va efectua o biopsie piele histologic — o analyzation a ţesuturilor bolnave — precum şi cu micobacterii, şi / sau culturi fungice, şi evaluări de lichid şi puroi din leziune sau blister. O mostră aspiraţie a fluidelor, şi o examinare ulterioară microscopică a celulelor implicate în lichidul va fi, de asemenea, utilizate pentru a determina prezenţa infecţiei bacteriene, fie aerobă sau anaerobă (bacterii care pot trăi cu, sau fără oxigen, respectiv).
Tratament
Tratamentul va fi acordată pe o baza in ambulatoriu pentru boli de piele cele mai multe, dar metodele de tratament şi medicamente varia în funcţie. Medicul veterinar va adapta unui program de management care este cel mai bine pentru cazul cainelui tau individuale; în cazul în care cauza a dermatoză este cunoscut, terapii specifice de medicamente pot fi prescrise.
Unele dintre metodele posibile de tratament va fi hidroterapie, care poate fi aplicat fie cu o baie cu jacuzzi, sau prin pulverizare cu apă rece sub presiune pe piele ulcerata. Primul, asiguraţi-vă că medicul veterinar aprobat de hidroterapie, după caz, pentru starea cainelui tau. Evita tentatia de a aplica over-the-counter creme si unguente pentru a eroziuni şi ulcere fără prima verificare cu medicul dumneavoastră veterinar, Deoarece unele produse utilizate în mod obişnuit (cum ar fi cele care conţin neomicină) poate provoca de fapt, o întârziere în procesul de vindecare. Alte produse pot conţine alcool sau alte ingrediente care ar putea cauza durere atunci când este aplicat. Menţinerea erodate, sau a pielii ulcerate curat şi protejat, cu săpun, care este special formulata pentru pielea sensibilă, va fi esenţială pentru vindecare eficiente şi reactive.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatoza, erozivă sau ulcerativă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates