Saturday, 23 Jun 18, 02.09.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lupus eritematos cutanat la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lupus eritematos cutanat la câini
Lupus eritematos cutanat la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.46.14 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Lupus eritematos cutanat la câini
Cutanat (dicoid) lupus eritematos este una dintre cele mai comune boli de piele mediate imun la câini. Ca şi alte boli mediate imun, este introdusă de către activitatea anormală a sistemului imunitar, prin care atacurile propriului organism.
Lupus eritematos cutanat afecteaza cainii de toate varstele, cu o predispozitie in urmatoarele rase: Collie, Ciobanestii germani, Siberian câini husky, Shetland ciobanesti, Malamutii Alaska, chow chows, şi lor cruci. Este considerat o varianta benignă de lupus eritematos sistemic (LES), care este, de asemenea, o boală imun mediat.
Simptome si tipuri de
Simptomele de lupus eritematos cutanat depinde în cazul în care sistemul imunitar ataca organismul, şi pot să apară sau să dispară şi variază în intensitate. Următoarele sunt câteva dintre simptomele de mai frecvente observate la câini:
Depigmentare a pielii (pierderea de pigment) pe buze şi vârful nasului
Formarea de eroziuni şi ulcere (text depigmentare)
Pierderea de tesut si formarea de cicatrice pentru a umple în ţesutul pierdut
Cronic, leziuni instabile (pot sângera spontan)
Leziunile asociate cu această boală poate implica, de asemenea, în zona urechii exterioare şi mai rar, picioarele si organele genitale.
Cauze
Deşi boala este introdusă pe domeniul de activitate anormala a sistemului imunitar, cauza exacta a hiperactivitatea este necunoscut. Factorii care sunt suspectate de a aduce pe bolii includ reacţii medicamente, viruşi, şi ultraviolete (UV) lumină de expunere.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta — rezultatele care sunt, de obicei normale. O mostra de tesut mici pot fi, de asemenea, luate din zona afectată pentru o evaluare suplimentară.
Tratament
Aceasta boala nu este în pericol viaţa şi tratament simptomatic este adesea suficient în cele mai multe animale. Antibiotice, suplimentarea cu vitamina, şi medicamente topice sunt utilizate în mod obişnuit. Leziuni severe, pe de altă parte,, poate fi deformeaza în natură şi pot necesita un tratament mai agresiv. În unele câini, medicamente pentru a suprima sistemul imunitar, de asemenea, sunt folosite pentru a contracara supra-reactivitate a sistemului imunitar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lupus eritematos cutanat la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates