Saturday, 23 Jun 18, 02.30.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Histiocitom la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Histiocitom la câini
Histiocitom la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.46.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Histiocitom la câini
Un histiocytoma este o tumora benigna de piele care îşi are originea în celulele Langerhans, celule ale sistemului imunitar care funcţionează pentru a oferi imunitate de protecţie a ţesuturilor, care sunt în contact cu mediul exterior — nas, stomac, intestine şi plămâni, dar mai ales a pielii suprafaţă. Aceste celule sunt, de asemenea, denumite celule dendritice, şi histiocytes.
Histiocitomul sunt comune la câini, cu unele rase care pare a fi mai predispusi ca altii. Aceste rase includ plat-Retriever filmate, Bull terrier, boxerii, teckelii, Cocker Spaniel, Great Danes, şi Shetland ciobanesti. Mai mult de 50 la suta dintre pacientii diagnosticati sunt sub varsta de doi ani. Altfel, nu există nicio diferenţă între femei şi bărbaţi.
Simptomele
Mic, firmă, dom sau a unui buton în formă de maselor pe suprafata pielii
Rare autoimune vezicule (dermoepithelial) masele, care poate fi ulcerata
Creştere rapidă, nonpainful, de obicei solitar
Site-uri comune sunt capul, ureche margini, şi membrelor
Ocazional mai multor noduli piele sau placi
Cauze
Necunoscut
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor, dupa care medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Cele mai multe dintre aceste teste a reveni, ca de obicei.
Alte teste de diagnostic includ un examen citologic (un examen microscopic al celulelor) utilizând un eşantion s-au adunat cu amenda de ac-aspirat. Acest lucru poate pune în evidenţă celulele pleomorfice vs (Celulele lua una sau mai multe formulare), cu dimensiuni variabile şi în formă de nuclee. Este comună de a găsi că indicele mitotic (o măsură a proliferării, sau de statutul de producţie rapid de o populatie de celule) este mare. Testele pot arăta, de asemenea, dovezi substanţiale de limfocite (de celule albe din sange in sistemul imunitar vertebrate), plasmatice de celule, şi neutrofile (tipul cel mai abundent de celule albe din sânge) infiltrare.
Tratament
Deoarece unele tratamente pot afecta în mod negativ tumori maligne, important să facem diferenţa histiocytoma, o creştere benignă a ţesutului, dintr-o tumora maligna. Medicul veterinar va vorbi cu tine despre acest, şi vă va oferi posibilitatea de a lua o aşteptaţi-şi-a se vedea abordare. Dacă aveţi diagnosticat tumora concludent, şi se dovedeşte a fi un histiocytoma, metoda obişnuită de tratament este excizia chirurgicala a masei, sau crioterapie, care este realizat cu un laser. Fie unul, este, în general, curativ.
În cazul în care masa este lasat singur, se poate regresa spontan termen de trei luni. Aceasta este o decizie care va trebui să facă, odată ce aţi fost informat cu privire la orice eventualitate posibile, şi fiecare metoda de tratament, care este disponibil pentru cainele tau.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Histiocitom la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates