Saturday, 23 Jun 18, 02.23.25

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Eruptii cutanate, reactii adverse la medicamente - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Eruptii cutanate, reactii adverse la medicamente
Eruptii cutanate, reactii adverse la medicamente
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.47.52 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Eruptii cutanate medicamente la câini
Erupţii cutanate medicamente care acoperă un spectru de boli şi a semnelor clinice. Ele pot varia considerabil în aspectul clinic si fiziopatologia - schimbarea funcţională care însoţeşte boala. Este probabil că multe reacţii uşoare de medicamente sa treaca neobservate sau nedeclarat; astfel, Ratele de incidenta pentru medicamente specifice sunt cunoscute şi cele mai multe dintre datele disponibile cu privire la medicamentele specifice reacţii au fost extrapolate din rapoartele din literatura de specialitate uman.
Unele tipuri de medicamente reacţii par să aibă o bază familială.
Simptome si tipuri de
Mâncărime, scarpinatul excesiv
Plat, mici pete roşii şi umflături ridicate
Exfoliative, eritrodermie, o condiţie în cazul în care cel puţin 50 la sută din suprafaţa pielii suprafata corpului devine rosu aprins si scuamoasa
Balanţa
Urticarie
Alergie Simptomele
Înroşirea pielii şi umflarea
Patch-uri de piele mai inchisa sau placi (patch-uri vs) care extinde şi ar putea clare în centrul de, care produc un aspect bull's-ochi
Vezicule pielii din cauza la medicamente indus-pemfigus / pemfigoid (o afectiune rara a pielii autoimune)
Cauze
Medicamente de orice tip
Exfoliative, eritrodermie (necojit roşeaţă):
Cel mai adesea asociate cu sampoane si sosuri
Observate frecvent cu reacţii la medicamente ureche topic, de obicei, în canalele urechii şi pe concave pinnae (partea exterioară a urechii)
Poate să apară după prima doză de medicamente, sau dupa saptamani sau luni de administrare a medicamentelor din cauza aceloraşi la sensibilizarea (atunci când organismul devine hipersensibil după expunerea repetată la un material)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Examenul va include un examen complet dermatologice, cu pilitură de piele pentru cultura de laborator, în scopul de a exclude sau confirma infecţii bacteriene şi fungice. O biopsie de piele poate fi, de asemenea, indicate. Veterinarul tau va comanda, de asemenea, un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. va trebui să dea o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria va oferi poate da indicii medicul veterinar cu privire la ce este cauza reacţiei cutanate şi dacă problema trebuie să fie tratate la un nivel mai profund sau este doar o condiţie extern.
Tratament
Dacă se constată că reacţia este provenind de la o sursă externă, va trebui să întrerupă utilizarea de orice sampoane sau alte preparate topice. De asemenea, tineti cont de faptul că produse de curăţare pe care îl utilizaţi, deoarece este posibil ca cainele este reacţionează la curatatorii podea, sau a altor agenţi de curăţare. În cazul în care se dovedeşte a fi medicamente pe baza, medicul veterinar va găsi un înlocuitor potrivit pentru medicament. În cazul în care diagnosticul este Stevens – Johnson (SJS), sau toxică epidermică toxică (TEN), ambele medicamente potenţial letale reacţii pe bază de piele, cainele tau va avea nevoie să fie tratate în mod stationar. Suport de susţinere îngrijire intensivă şi fluid / nutriţionale va fi administrat, şi ajutor pentru durerea care este asociat cu aceste condiţii poate fi administrat.
Pentru cronică şi persistentă idiopatice eritem multiform (ÎN), o boală de piele de cauza necunoscuta, azatioprină este deseori eficient. Intravenoasă imunoglobulină umană (IGIV) a fost utilizat cu succes pentru EM severe şi TEN atunci când nu este spontan rezolvarea, dar este de multe ori costuri prohibitive.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Eruptii cutanate, reactii adverse la medicamente
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates