Sunday, 22 Apr 18, 06.53.18

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatita acarianului de piele - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita acarianului de piele
Dermatita acarianului de piele
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.04.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cheyletiellosis la câini
Acarianului Cheyletiella este o foarte contagioasa, parazit piele zoonotici care hraneste pe stratul de keratina al pielii - stratul exterior - şi în lichidul tisular din stratul de sus. O infestare a acarianului Cheyletiella medical este de mentionat ca cheyletiellosis. Această afecţiune a pielii parazitare este similar cu un infestarea cu purici, şi este tratată cu aceleaşi produse, şi cu aceleaşi metode utilizate de mediu pentru dezinsecţie purici. Prevalenţa variază în funcţie de regiunea geografică în mare parte datorită comune de purici de control insecticide-l de control. Acarian Cheyletiella pot trăi în afara de alte gazde şi este transmisibile la om.
O infestare Cheyletiella este, de asemenea mentionat ca "mersul pe jos mătreaţă,"Din cauza modului în care manevrele acarianului în jurul valorii de sub stratul de keratina, impingand in sus pe bareme de piele, astfel încât acestea par a fi în mişcare, şi lăsând o suprafaţă cu mult praf sau de solzi de piele pe suprafata firului de par. Acarienii provoca iritaţii, în general, moderat, dar la animalele tinere acest infestarea poate fi mai severe atunci când este cuplat cu abraziuni piele, şi un risc crescut de infectie din cauza unui sistem imunitar imatur.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Alopecia
Scarpinatul excesiv
Scalarea vizibile ale pielii
Stergerea prafului de fulgi de piele (mătreaţă) pe suprafaţa părului
Leziunile de pe partea din spate
Care stau la baza pielii iritaţie (pot fi minime)
Acarianului mici galben a pielii pot fi vizibile pe aproape de inspecţie
Cauze
Contactul frecvent cu alte animale
Şedere veche la adăpost de animale, reproducţie stabilire, unităţi Intretinere, coteţ
Pot fi ridicate într-un mediu lipsit de prezenţa aparent animale
Re-infestare de la paturile necorespunzător decontaminate sau de locuinţe
Diagnostic
Alte boli care au simptome similare sunt mătreaţă, purici-alergice ale pielii iritaţie, infestare cu acarieni, altele decât Cheyletiella, datorită sensibilităţii alergii alimentare, diabet, şi alergii cutanate, care sunt special pentru cainele tau. Doar aşa, este o practica generala de a testa pentru cheyletiellosis atunci când oricare dintre simptomele de evidente sunt prezente.
Medicul veterinar va lua mostre de piele cainelui, şi resturile de pe stratul superior al pielii si parului pentru examinare. Chiar dacă acarieni nu sunt uşor vizibile de către uita la câine, ele sunt suficient de mari pentru a fi descoperit cu o lupă simplu. Procesul este simplu: acarienii sunt usor colectate folosind o bucată de bandă, sau printr-o răzuire piele. Ele pot fi, de asemenea, găsite într-un eşantion scaun, deoarece acestea sunt ingerate frecvent în timpul manipulării psihologice şi a trecut prin tractul digestiv nedigerate. Dacă acarieni Cheyletiella nu pot fi identificate pentru anumite, medicul veterinar ar putea dori pentru a testa răspunsul cainelui tau la insecticide.
Tratament
Când un câine se afişează cheyletiellosis, toate animalele din gospodărie trebuie să fie tratate, ca a acarianului pot trăi până la zece zile distanta de la o gazdă. De asemenea, este important să curăţaţi paturile, canisele, şi carpete, astfel încât acarianul nu re-infecta cainele tau, sau infecta alte animale de companie. Animalele de companie trebuie să fie apoi scăldat şase la opt ori pe saptamana pentru a indeparta pielea solzi. În plus faţă de insecticid şi var-sulf clătiri, medicul veterinar vă poate prescrie, de asemenea, medicamente pe cale orală. Daca cainele are o blana lunga, trebuie să fie tunse la o lungime scurtă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita acarianului de piele
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates