Thursday, 26 Apr 18, 19.23.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatita atopica la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita atopica la câini
Dermatita atopica la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.06.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatita atopica la câini
Dermatita atopica este o inflamatorie, boli de piele cronice asociate cu alergii. De fapt,, aceasta este a doua boală cele mai comune alergice ale pielii la caini. Aceste reacţii alergice pot fi introdusă de către substanţe inofensive în mod normal, cum ar fi iarba, sporii de mucegai, Casă de praf acarieni, şi a altor alergeni de mediu.
Câini arată în mod normal, semne de boală între 3 luni şi 6 de ani, deşi dermatita atopica poate fi atât de uşoară primul an în care să nu devină evidente clinic înainte de al treilea an de.
În ciuda faptului caini sunt mai predispuse la dermatita atopica decât pisicile, aceasta are loc în feline. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Adesea, simptomele asociate cu dermatita atopica agravează progresiv cu timpul, deşi ei devin mai evidente în timpul anumite anotimpuri. Zonele cele mai frecvent afectate la câini includ:
Urechile
Încheieturile
Glezne
Bot
Axile
Vintre
Din jurul ochilor
În între degetele de la picioare
Semnele asociate cu dermatita atopica, între timp, constau în mâncărime, zgârierea, frecare, şi lins, în special în jurul feţei, labe, şi axile.
Cauze
Debut precoce este adesea asociat cu un istoric familial de alergii ale pielii. Acest lucru poate duce cainele pentru a deveni mai sensibile la alergeni, cum ar fi:
Animal danders
Airborne polen (ierburi, buruieni, copaci, etc)
Mold sporii (interior si exterior)
Casa de praf acarianul
Diagnostic
Medicul veterinar va dori un istoric medical complet pentru a determina cauza principala a alergiilor pielii, inclusiv un examen fizic de câine.
Serologic de testare alergie pot fi efectuate, dar nu au întotdeauna rezultate fiabile. Calitatea acestui tip de testare de multe ori depinde de laborator care analizeaza rezultatele. Intradermică de testare, prin care cantităţi mici de alergeni de testare sunt injectate in piele si induratie (un roşu cucui) Răspunsul este măsurată, poate fi de asemenea folosite pentru a identifica cauza reacţiei alergice animalului tau de companie.
Tratament
Tratamentul va depinde de ceea ce provoacă reacţia animalului tau de companie alergic. În cazul în care reacţia se datorează atopie, de exemplu, Terapia hyposensitization poate fi efectuată. Medicul veterinar va da injecţii dvs. de companie a alergenilor la care este sensibil. Aceasta scade mâncărime în 60 a 80 la suta de caini, dar poate dura aproximativ şase luni la un an pentru a vedea o îmbunătăţire.
Medicamente, cum ar fi corticosteroizii si antihistaminice pot fi, de asemenea, administrat pentru a controla sau de a reduce mâncărime. Ciclosporina este eficace în controlul prurit asociate cu alergii ale pielii pe termen lung, în timp ce spray-uri pot fi utilizate pe suprafete mari de corp pentru a controla pruritul cu efecte secundare minime.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita atopica la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates