Sunday, 24 Jun 18, 20.19.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatoze, Tulburări de pigmentare a pielii - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatoze, Tulburări de pigmentare a pielii
Dermatoze, Tulburări de pigmentare a pielii
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.07.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatoze, Tulburări depigmenting
Dermatoze pielea este un termen medical general care se aplică la mai multe tipuri de infecţii bacteriene sau boli genetice ale pielii. Unele dermatoze sunt condiţiile de cosmetice ce implică pierderea de pigmentare a pielii şi / sau a blanii, dar sunt altfel nici dăunătoare.
De exemplu, Ciobanestii germani tind să infecţii cutanate bacteriene care implică zone ale buzelor, pleoape, şi nările. Ciobanestii germani, Collie, Câini ciobăneşti şi Shetland sunt predispuşi la lupus, o boala autoimuna, in care organismul atacă pielea proprie şi a altor organe, şi lupus discoid, o boală autoimună care implică numai piele, de obicei, se confruntă cu.
Chows Chow Akitas şi sunt predispuşi la o boală autoimună care implică pielii, caracterizate prin inflamaţia cu formare de cruste, şi leziuni care conţin puroi.
Akitas, Samoyeds şi câini husky siberian au tendinţa de a dezvolta un sindrom rar, care cauzeaza inflamatia in partea din fata a ochiului. Cea mai afectată zonă este irisului, cu inflamaţie coexistentă a pielii caracterizata prin pierderea de pigment în pielea nasului şi a buzelor.
Doberman Pinscher şi Rottweilerii pot dezvolta o afectiune caracterizata prin lipsa de pigment simetrice în piele şi o haină de păr alb, implicând în special la nivelul feţei şi nasul. Husky siberian, Malamutii Alaska, Labrador Retriever şi poate afişa o pierdere de pigment sezonier în dure, pielea fara par din nas. Sf.. Bernard şi Schnauzer urias poate fi afectat cu inflamaţie a arterelor de philtrum nazale, moment între părţi ale buzei superioare de extindere la nas.
Simptome si tipuri de
Păr alb (cunoscut sub numele de leukotrichia)
Lipsă parţială sau totală a pigmentului în piele (cunoscut sub numele de leukoderma)
Înroşire a pielii (cunoscut sub numele de eritem)
Pierderea din suprafaţa superioară a pielii (cunoscut sub numele de eroziune sau ulceraţii, bazată pe adâncimea de pierdere a ţesutului)
Cauze
Infecţii bacteriene ale pielii; zonele cele mai frecvent afectate sunt:
Buze
Pleoape
Nările
Infecţie fungică a pielii
A lua legatura cu hipersensibilitate (alergii)
Pielea de pe faţă tinde să fie în primul rând afectate
Roşu de piele şi puroi – faţă şi urechi
Apariţia unor cruste pe piele şi puroi
Pierderea de piele / culoarea parului dupa ce pielea a fost inflamate
Pierdere de culoare pe nas şi buze, viziune pierdere
Sezoniere nazale depigmentare
Inflamaţie a arterelor de philtrum nazale (foarte faţa nasului, deasupra buzei superioare)
Albinism (genetic)
Vitiligo (buna pete albe de piele datorate pierderii de culoare a pielii)
Sever: organele şi pielea corpului afectate
Autoimune boală (de multe ori există o predispoziţie genetică)
Lupus eritematos sistemic
Lupus eritematos discoid
Foliaceus pemfigus
Pemfigus eritematos
Uveodermatologic sindrom
Tulburări hormonale
medicamente reacţie
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie, cum ar fi dacă câinele dumneavoastră a suferit o infecţie recentă. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. Probele de sânge pot fi testate pentru factorii autoimune.
Ca parte a examenului cainelui fizice, medicul veterinar va lua mostre de piele si piele pilitură de a trimite la un laborator pentru culturi bacteriene şi fungice. În cazul în care pielea biopsie arata ca celulele pielii se separă de la fiecare alte (acantholytic), acest lucru este de diagnostic pentru pemfigus. Imunofluorescenţă directă de mostre de piele folosind vopsele fluorescente pot fi de asemenea folosite pentru a demonstra anticorpi. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, probe de lichid de la articulatiile cainelui tau pentru a verifica pentru lupus.
Tratament
Excepţia cazului în care câinele dvs. suferă de disfuncţie multiplă de organ cauzate de lupus, Tratamentul poate fi realizat pe o baza in ambulatoriu. Antibiotice va fi prescris de către medicul veterinar în cazul în care o infecţie bacteriană sau fungică este prezent. Medicamente imunosupresoare este, adesea prescrise pentru boli autoimune. Medicul veterinar vă poate trimite la un oftalmolog veterinar în cazul în care ochii cainelui tau sunt afectate. Cu excepţia cazului în medicamente topice sau unguente au fost special prescris de către medicul veterinar pentru animalele de companie, orice preparat ar trebui să fie evitată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatoze, Tulburări de pigmentare a pielii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates