Wednesday, 25 Apr 18, 06.29.58

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Boli de piele de la alergii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boli de piele de la alergii la câini
Boli de piele de la alergii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.07.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Eozinofilica complex granulom la câini
La câini, Complexul granulom eozinofilic este un termen confuz, uneori, timp de trei sindroame distincte care cauzează inflamaţii şi iritaţii ale pielii:
Eozinofilica placa – circumscris, ridicat, rundă la leziuni ovale, care sunt frecvent ulcerata. Ele sunt de obicei situate pe abdomen sau coapse. Aceste leziuni contin un tip de globule albe numite una de eozinofile.
Eozinofilica granulom – o masă sau cu grafit nodular eozinofile leziunii conţine, de obicei găsite în partea din spate a coapselor, pe fata, sau în gură.
Ulcer indolent - circumscrise, leziunile ulcerate cel mai frecvent găsite pe buza superioara.
Eozinofilica se referă la eozinofile, un tip de celule albe din sânge, de obicei, implicate în răspunsurile alergice. Granulom este un nodul mare inflamatorii sau masă solidă. Şi un complex este un grup de semne sau boli care au o caracteristică identificabilă care le face similare într-un mod.
Reţineţi că la câini, granuloame eozinofilica sunt rare şi nu sunt parte a complexului granulomul eozinofilică. granuloame eozinofilica apar la câini şi alte specii, acestea nu sunt considerate ca făcând parte din complexul granulomul eozinofilică. Complexul granulom este limitată la pisici. Totuşi, câinii pot fi afectate cu eozinofilica granuloame, şi care vor fi acoperite aici.
Eozinofilica placa este circumscris, ridicat, rotund-la-oval leziuni care frecvent sunt ulcerate si apar de obicei pe abdomen sau coapse. Leziunile conţin un tip de globule albe numite o eozinofile si apar de obicei cu vârste cuprinse între doi şi şase ani. Genetic a iniţiat eozinofilica granulom va fi observat la câinii care au mai puţin de doi ani.
Tulburări alergice apar de obicei după ce un caine a ajuns la varsta de doi ani, cu alergie legate de granulom eozinofilic devenind vizibil înainte de cainele a ajuns la vârsta de trei ani.
Genetica sunt necunoscute, deşi mai multe rapoarte indică faptul că în cel puţin unele persoane, susceptibilitate genetică (poate duce la o disfuncţie transmisibil de eozinofile) este o componentă semnificativă a bolii. Cu granulom eozinofilica la câini, Câini husky siberian de cont pentru 76 la sută din cazuri, şi mmake sus 72 la sută din cazurile de granulom eozinofilic la câini afectate.
Simptome si tipuri de
Leziunile de mai mult de un sindrom poate să apară simultan. La câini, este posibil să observaţi una sau mai multe mase ulcerate, care sunt groase, cu un varf plat, şi care apar de culoare portocaliu inchis sau în.
Eozinofilica plăci:
Circumscris, ridicat, rundă la leziuni ulcerate frecvent ovale
Placi umed sau strălucitoare (poate avea ganglionii limfatici)
Abdomen
Aproape de piept
Interioară zona coapsei
Lângă anus
Sub picioarele din faţă
Căderea părului
Red piele
Eroziuni
Eozinofilica granuloame:
Liniare orientare
Partea din spate a coapsei
Leziuni multiple, venind împreună
Aspru, pietruite model
Alb sau galben
Buzelor sau barbiei umflarea (edem)
Hoţ de drumul mare umflarea
Durere
Şchiopătat
Indolent ulcer:
Ulcere ale gurii
S-au găsit pe buza superioara
În cavitatea bucală, ulcere pe gingii
Marjele de uşor ridicat
Non-hemoragice
De obicei nedureroase
Poate transforma într-o formă mai canceroase maligne (carcinom)
Cauze
Non-specifice alergii
Alergice reacţie de hipersensibilitate
Alergii alimentare
Puricii
Insecte
Predispoziţia genetică
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi o reacţie alergică sau infestarea cu purici. Orice informaţiile pe care le avea despre trecutul cainelui tau genetic poate fi, de asemenea, de ajutor în diagnosticarea această tulburare. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electrolit si o analiza de urina, ca parte a procesului de diagnosticare.
Examenul fizic ar trebui să includă un examen dermatologice, în cursul căreia biopsii de piele pentru un studiu histopatologic vor fi luate. Pilitură pielea va fi, de asemenea, examinate la microscop si cultivati ​​pentru prezenţa bacteriilor, micobacterii şi ciuperci. Frotiurilor impresia leziunilor ar trebui să fie, de asemenea, luate în.
Tratament
Cei mai multi caini pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu cu excepţia cazului în care condiţia este severa si provoaca disconfort cainelui severă.
Un studiu de alimente eliminare ar trebui să fie început pentru toate cazurile în cazul în care este vorba de o alergie simplu. O dieta care cainele dumneavoastra nu a fost expus la ar trebui să fie puse în aplicare cu ajutorul carne bogate in proteine, cum ar fi carne de miel, carne de porc, carne de vânat, sau iepure, exclusiv pentru 8-10 săptămâni. După această perioadă, se reia dieta anterior şi să respecte cainele pentru dezvoltarea de noi leziuni.
Un mediu alergie (atopie) pot fi identificate prin testarea intradermic, în unele cazuri. Medicul veterinar va injecta cantităţi mici de alergeni diluat intradermic (între straturile de piele). O reacţie pozitivă (alergie) este indicată prin dezvoltarea unui stup sau induratie la locul injectării.
Medicul veterinar va recomanda si prescrie medicamente anti-inflamatorii pentru ajutor imediat de la umflarea şi inflamaţie. Hyposensitization preparate injectabile, care utilizează cantităţi minute de alergeni pentru a reduce sensibilitatea la alergen în cauză, fabrică pentru majoritatea câinilor şi este preferabil să administrare pe termen lung cu steroizi.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boli de piele de la alergii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates