Wednesday, 20 Jun 18, 19.02.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pemfigus la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pemfigus la câini
Pemfigus la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.08.30 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pemfigus la câini
Pemfigus este denumirea general pentru un grup de boli de piele autoimune implica ulceraţii şi cruste ale pielii, precum şi formarea de lichid-umplut saci şi chisturi (vezicule), şi leziuni puroi umplut (pustule). Unele tipuri de pemfigus poate afecta, de asemenea, ţesutul pielii a gingiilor. O boala autoimuna este caracterizată prin prezenţa de autoanticorpi care sunt produse de către sistemul de, dar care acţionează împotriva celulele corpului si tesuturi sanatoase — la fel ca celulele albe din sânge acţionează împotriva infecţiei. În vigoare, organismul este ea însăşi ataca. Severitatea bolii depinde de cât de adânc depozitelor de autoanticorpi în straturile pielii. Semnul distinctiv al pemfigus este o afecţiune numită acantholysis, în cazul în care celulele pielii separat şi defalcarea din cauza depozitelor de anticorpi ţesut-legat in spatiul dintre celule.
Există patru tipuri de pemfigus care afectează câini: foliaceus pemfigus, pemfigus eritematos, pemfigus vulgaris, şi vegetans pemfigus.
În foliaceus boala pemfigus, autoanticorpi sunt depozitate în straturile cele mai îndepărtate ale epidermei, şi vezicule pe piele sub forma sanatosi. Eritematos pemfigus este destul de comună, şi este o mulţime ca foliaceus pemfigus, , dar mai puţin dureroase. Pemfigus vulgaris, pe de altă parte,, a mai, şi mai severe, ulcere, deoarece de autoanticorpi este depozitat adanc in piele. Vegetans pemfigus, care afectează numai câini, este forma mai rara de pemfigus, şi pare a fi o versiune mai blanda a pemfigus vulgaris, cu ulcere oarecum mai blande.
Simptome si tipuri de
Foliaceus
Balanţa, crustă, pustule, ulcere de mică adâncime, roşeaţă, şi mâncărimi ale pielii
Hoţ de drumul mare exagerată şi cracare
Fluid-umplut saci / chisturi la nivelul pielii (sau vezicule)
Capul, urechi, şi footpads sunt cele mai frecvent afectate; acest lucru de multe ori devine generalizată asupra organismului
Gingiile şi buzele pot fi afectate
Coduri umflate Nymph, generalizate umflarea, depresiune, febră, şi şchiopătat (în cazul în care sunt implicate footpads); totuşi, pacientii de multe ori sunt în stare bună de sănătate în caz contrar
Durere de variabile şi mâncărimi ale pielii
Infecţie bacteriană secundară este posibilă din cauza pielii crăpate sau ulcerata
Eritematos
În principal, la fel ca pentru foliaceus pemfigus
Leziunile sunt de obicei limitate la cap, faţă, şi footpads
Pierderea de culoare în buzelor este mai frecvent decât cu alte forme de pemfigus
Vulgaris
Cele mai grave ale tipurilor de pemfigus
Mai severă decât foliaceus pemfigus şi eritematos
Febră
Depresiune
Anorexia poate să apară în cazul în care animalul a ulcerelor bucale
Ulcer, atât superficială şi profundă, blistere, cruste de piele
Afectează gume, buzelor, şi piele; poate deveni generalizat asupra organismului
Domeniile de sub braţ şi inghinale sunt adesea implicate
Mâncărimi ale pielii şi durere
Infecţii bacteriene secundare sunt frecvente
Vegetans
Grupuri de pustule se alăture pentru a forma patch-uri mai mari de leziuni maloasa
Gura nu este de obicei afectată
Cateva simptome de boală generală (febră, depresiune, etc)
Cauze
Autoanticorpi: organismul creează anticorpi care reacţionează la tesutul sanatos si celule ca şi cum acestea sunt patogene (bolnav)
Excesivă expunerii la soare
Anumite rase par să aibă o predispoziţie ereditară
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Pacienţii cu pemfigus vor avea de multe ori rezultate normale bloodwork. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie ar trebui să fie, de asemenea, raportate la medicul veterinar (g, expunerea la soare).
Un examen pielea este crucială. O eşantionul de ţesut de piele vor fi luate pentru examinare (biopsie); şi pustule şi aspirat crusta (fluid) ar trebui să fie şters pe un diapozitiv pentru a diagnostica pemfigus. Un diagnostic pozitiv este atins atunci când celulele acantholytic (eu, celule separate) şi neutrofile (celule albe din sânge) sunt găsite. O cultură bacteriene ale pielii pot fi utilizate pentru identificarea şi tratarea oricărei infecţii bacteriene secundare, şi antibioticele vor fi prescrise în cazul în care există o infecţie prezent secundar.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat pentru tratament de susţinere în cazul în care este grav afectat de boală. Terapia cu steroizi poate fi prescris de scurt pentru a aduce conditie sub control. Dacă tratamentul cu corticosteroizi şi azatioprină este prescris, cainele tau va fi trecut la o dieta saraca in grasimi, deoarece aceste medicamente pot dispune ca animalele să pancreatită. Medicul veterinar va trata cainele cu medicamente care sunt special adaptate la forma de pemfigus are.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pemfigus la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates