Sunday, 24 Jun 18, 20.17.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Reacţiile dermatologice la produsele alimentare - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reacţiile dermatologice la produsele alimentare
Reacţiile dermatologice la produsele alimentare
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.09.38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Reacţiile dermatologice la produsele alimentare în câini
Reacţiile dermatologice alimentare sunt non-sezoniere reacţii care apar după ingestia de substanţe alergie unul sau mai multe din produsele alimentare care cauzează unui animal. Reacţia fizică este mancarimea frecvent excesiv, cu scarpinatul excesiv rezultat la nivelul pielii.
Deşi patogenia acestor reacţii nu este pe deplin înţeleasă, reacţii imediate şi reacţii întârziate la produsele alimentare sunt considerate a fi datorate unui răspuns imun hipersensibil. Pe de altă parte,, intoleranta alimentara este o reactie non-imunologice idiosincratice datorită metabolice, efecte toxice sau farmacologice ale ingredientelor contraveniente. Din moment ce nu este uşor să se facă distincţia între imunologic şi reacţii idiosincrazice, orice răspuns negativ la produsele alimentare este, în general, menţionată ca o reacţie adversă alimente.
Simptome si tipuri de
Non-sezoniere de senzatia de mancarime orice locaţie organism
Răspuns slab la anti-inflamatorii doze de glucocorticoizi sugerează, în general, alimente de hipersensibilitate
Vărsături
Diaree
Intestin excesivă sunete, trecerea de gaz, şi mişcările intestinului frecvente
Malassezia dermatită (infecţii micotice ale pielii), piodermite (infecţii bacteriene ale pielii), si otita externa (inflamaţii ale urechii externe)
Placi de piele - larg, ridicate zone plate pe piele
Pustule - puroi care conţin inflamatiile pielii ridicate
Eritem - roşeaţă a pielii
Cruste - ser uscate sau puroi pe suprafaţa de un blister rupt sau pustula
Scale - fulgi sau plăci de piele moarta de pe suprafata pielii
Auto-induse de cauza la zgarieturi chelie
Escoriaţii / leziuni pe piele din cauza zgârierea
Tare, gros, coaja, cum ar fi pielea
Hiperpigmentarea - închiderea la culoare a pielii
Urticaria - bumps umflate sau inflamate pe piele
Pustule gigant (mărcile alungit) pe piele
Dermatita Pyotraumatic - infectii ale pielii din cauza răni la zgarieturi excesiv, şi bacterii care intra in rănile
Cauze
Imun-mediate de reacţii - rezultat al ingestiei şi prezentarea ulterioară a unuia sau mai multor glicoproteine (alergeni) fie înainte, fie după digestie; de sensibilizare pot să apară ca produsele alimentare trece în intestinul, după substanţa este absorbită, sau ambele
Non-imun (intoleranţă la produsele alimentare) Reacţii - rezultat al ingestiei de alimente cu un nivel ridicat de histamină (un antigen cunoscut de a provoca hipersensibilitate imunitar) sau substanţe care induc histamina fie direct, fie prin intermediul histamina-eliberarea factorilor
Este speculat că la animalele tinere, paraziti intestinali sau infecţii intestinale poate provoca daune la nivelul mucoasei intestinale, care rezultă în absorbţia anormale de alergeni şi sensibilizare ulterior la unele componente
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un examen dermatologic. Non-alimentare cauzele bolii dermatologice ar trebui să fie exclusă. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude alte cauze de boală. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, în special cu privire la orice modificări în dietă, precum şi orice alimente noi adăugate în dieta cainelui tau, chiar dacă temporară.
Diete de eliminare a produselor alimentare sunt sfătuiţi pentru câini considerat a fi suferă de reacţii adverse produse alimentare. Aceste diete include, de obicei o sursă de proteine ​​şi o sursă de carbohidraţi care cainele a avut limitat sau nu expunerea anterioară la. O ameliorare clinică poate fi văzut cât de curând patru săptămâni în noua dieta, şi reducerea maximă a semnelor clinice poate fi văzută ca târziu ca treisprezece săptămâni în dieta de eliminare a produselor alimentare.
Cazul în care câinele dumneavoastră se îmbunătăţeşte pe dieta de eliminare a, o provocare ar trebui să fie efectuate pentru a confirma faptul că dieta originală a fost cauza a bolii şi pentru a determina ce ingredient în dieta originală a declanşat reacţii adverse.
Provocare: hrana cainelui cu dieta originală. O întoarcere a semnelor confirmă faptul că ceva in dieta este cauza semnelor. Perioada de provocare ar trebui să dureze până la întoarcerea semne, dar nu mai mult de zece zile.
În cazul în care provocarea confirmă prezenţa unei reacţii adverse produse alimentare, urmatorul pas este de a efectua un proces dieta provocare: Revenind la dieta de eliminare a, începe prin adăugarea unui singur ingredient pentru dieta. După o aşteptare de o cantitate suficientă de timp pentru a dovedi ingredientul fie agreabile sau adverse, în cazul în care nu există nici o reacţie fizică, trece la adăugarea ingredient de lângă dieta cainelui tau. Perioada de provocare pentru fiecare ingredient nou ar trebui să dureze până la zece zile, mai puţin dacă semnele dezvolta mai devreme (cainii dezvolta, de obicei, semne în termen de 1-2 zile). În cazul în care simptomele de o reacţie adversă a dezvolta, întrerupe ingredient ultima adăugată şi aşteptaţi pentru ca simptomele să dispară înainte de a avansa la următorul ingredient.
Ingredientele de testare pentru studiile de provocare ar trebui să includă o gamă completă de carne (carne de vită, pui, peşte, carne de porc, şi miel), o gamă completă de boabe (porumb, grâu, de soia, şi orez), suplimentar, şi produse lactate. Rezultatele acestor studii vor ghida selecţia de produse alimentare comerciale, bazează pe cele care nu conţin substanţa contraveniente(cu).
Tratament
Evita orice produse alimentare care a provocat semne clinice pentru a reveni în timpul fazei de provocare de diagnostic. Antibiotice sau medicamente antifungice poate fi prescris de către medicul veterinar în cazul în care pyodermas secundare sau infecţii Malassezia au loc.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reacţiile dermatologice la produsele alimentare
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates