Monday, 23 Apr 18, 22.48.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatophilosis la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatophilosis la câini
Dermatophilosis la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.11.53 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatophilosis la câini
Dermatophilosis este o boala de piele care este, indiferent de vârstă sau sex al animalului, deşi simptomele pot varia în funcţie. Acesta este cel mai adesea contractate de la animalele de fermă, cum ar fi vaci, oaie, sau cai, si este raspandita in climat cald sau umed. Câini cu pielea umedă sau piele, care este rănit din cauza muscaturilor de parazitare, cum ar fi de purici sau căpuşe, măreşte şansele de a contracta boli de piele.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Veti vedea gri-galben bumps antic, ca de exemplu urticarie, pe pielea corpului sau a capului. Câinele va încerca să le zero. Umflaturi pot fi în formă circulară. În cazul în care umflaturi sunt eliminate, veţi vedea că au zeci de fire de par in ele, ca urmare a foliculului pilos care este afectat. Zone sunt susceptibile de a avea puroi sub stup.
Diagnostic
Veterinarul va preleva probe de piele puroi şi cruste de a le analiza pentru bacterii dermatophilosis. Aceste bacterii sunt uşor de recunoscut la vedere din cauza lor, descrise "feroviare piesa" aspectul (de asemenea, descris ca linii pensula). Dacă există puroi sub cruste, acesta va fi examinat, de asemenea. Odată ce testele determina ca bacteriile sunt prezente dermatophilosis, Tratamentul va fi prescris.
Asiguraţi-vă că spuneţi medicului veterinar dacă câinele dumneavoastră a fost aproape de animale de fermă sau a fost într-un mediu în care există animale de fermă. Această informaţie va ajuta în a stabili dacă infecţia este dermatophilosis. O biopsie de ulcere, şi eşantioane de puroi, vor fi luate în cazul în care un ulcer este drenaj. Odată ce testele determina ca bacteriile sunt prezente dermatophilosis, Tratamentul va fi prescris. Dacă dermatophilosis este exclusă, mai multe teste vor fi ordonate pentru a determina exact ceea ce este cauza această tulburare a pielii.
Tratament
Sampon antibacterian vor fi utilizate, urmate de îndepărtarea blând de carne infectate sau abcese. Unul sau două băi va fi de obicei suficient de. Consultaţi medicul veterinar cu privire la care sampon ar trebui să utilizaţi. După curăţare, medicul veterinar poate prescrie antibiotice, de asemenea, să fie luate pentru 10 a 20 zile, în special în cazul în care infecţia a devenit severă. Antibiotic cel mai frecvent utilizat este penicilină, totuşi, cu următorul text sunt de asemenea folosite în momente: tetraciclină, doxiciclină, minociclina, ampicilina, şi amoxicilină.
Medicul veterinar va dori apoi pentru a vedea cainele din nou după două până la trei săptămâni, pentru a face anumite condiţie a autorizat,. În cazul în care rezultatele sunt negative, încă şapte zile de tratament poate fi prescris.
Prevenirea
Este posibil, deşi este puţin probabil, că oamenii, în contact cu câinele se poate infecta. În cazul în care persoanele care ii ingrijesc animale, sau alţi membri ai gospodăriei, au un sistem imunitar compromis, se recomandă ca câinele să fie ţinute izolate de astfel de persoane până la îndeplinirea condiţiei a autorizat,.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatophilosis la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates