Wednesday, 25 Apr 18, 06.43.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Boală de piele (canin seboree) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boală de piele (canin seboree) la câini
Boală de piele (canin seboree) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.13.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
canin seboree
Seboree este o afectiune a pielii la câini care provoaca pielii un fulg (mătreaţă) şi murdărie a pielii si parului. Această tulburare este foarte comună şi poate duce la o infectie secundara a pielii. De multe ori, caini va mirosi rău din cauza la acumularea de ulei pe piele şi păr.
Simptome si tipuri de
Exista doua forme comune de seboree: uleios (Uleios) şi uscat (sicca). Majoritatea animalelor vor avea o combinaţie de seboree atât gras si uscat.
Seboree face ca pielea sa emane o ceros, gras substanţă care aglomerări în urechi, sub burta si in zona axilara, coturi, şi în jurul gleznelor. Substanţa este foarte gras in natura si aceasta va cauza un miros distinctiv. Cainii pot zgâria în zonele afectate duce la sângerare, formarea de cruste, căderea părului, şi secundare infecţiilor cauzate de leziuni ale pielii.
Cauze
Cainii cu această tulburare mostenita sunt afectate fie cu forma idiopatică sau primară a bolii seboree. Ea afecteaza de obicei, animalul înainte de el / ea ajunge la vârsta de doi ani si progreseaza ca el / ea devine mai mari. Rasele cel mai frecvent afectate cu seboree mostenit includ:
West Highland White Terrier
Cocker Spaniel american
Springer Spaniel engleză
Basset Hounds
Teckelii
Labrador Retriever
Golden Retriever
Ciobanestii germani
Doberman
Shar-Peis
În alte animale, condiţie este secundar într-un alt proces de boala. Condiţiile de primar / boli care pot duce la apariţia de seboree includ:
Alergiile
Tulburări endocrine
Deficienţe dietetice
Malabsorbţie Tulburări
Paraziţi
Tulburări autoimune
Diagnostic
Unele dintre teste medicul veterinar va rula va exclude cauzele principale ale bolilor de piele. Aceasta poate include un examen fizic amanuntit; pilitură de piele pentru paraziţi; culturi fungice şi bacteriene ale pielii şi a părului; un examen fecale; şi analizele de sânge (CBC, panoul de chimie) pentru a exclude alergii, endocrine boli, dietetice şi / Tulburări digestive. Uneori, o biopsie a pielii poate fi necesară. Un diagnostic de primar (moştenit) seboree se face numai după ce toate celelalte cauze au fost excluse.
Tratament
Deoarece nu este posibil de a vindeca seboree idiopatică, Tratamentul se va concentra în principal pe controlul cu condiţia. Aceasta poate include folosind o combinatie de şampoane şi balsamuri pentru a mentine pielea curata si pentru a calma animalul. Preparate comună de sampoane includ sulf, acid salicilic, benzoil peroxid, şi gudron de huilă (cum ar fi văzut în om şi acnee medicamente de mătreaţă). Veterinarul tau te va lasa sa stii ce asociere şi frecvenţa funcţionează cel mai bine pentru scăldat pentru starea animalului tau de companie.
Acizi graşi şi vitamina / suplimente de minerale pot ajuta în caz de o deficienţă sau o afecţiune care răspunde la anumite vitamine si minerale in dieta. Daca cainele tau contracte de o infecţie secundară, alte terapii, cum ar fi antibioticele (orală şi de actualitate), antifungice, şi, uneori, medicamente alergie poate fi necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boală de piele (canin seboree) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates