Wednesday, 20 Jun 18, 19.01.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer de piele (hemangiosarcom) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de piele (hemangiosarcom) la câini
Cancer de piele (hemangiosarcom) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.16.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hemangiosarcomul a pielii la câini
O hemangiosarcomul a pielii este o tumora maligna care rezultă din celulele endoteliale. Celulelor endoteliale alcatuiesc stratul de celule denumite colectiv în continuare endoteliul, care liniile de pe suprafaţa interioară a vaselor de sânge, inclusiv, dar nu se limitează la, venele, arterelor, şi intestine. Aceste celule linie intregul sistem circulator, şi sunt responsabile pentru buna circulaţie a sângelui în lumenul (interior space) tuturor structurilor organismului interior şi spaţii tubulară.
Deoarece acest tip de sarcom creste de la celule sanguine, creşteri în sine sunt umplute cu sânge. Acest lucru reprezintă pentru albastru inchis sau de colorat roşu de masă. În cazul în care creşterea este limitată la stratul exterior al pielii, în cazul în care acesta poate fi înlăturat în totalitate,, prognosticul poate fi precauţie optimist, ci din cauza naturii extrem de metastatic al acestui tip de cancer, uneori este găsit pentru a ajunge la adânc în ţesutul, sau să fi apărut dintr-o profundă, Locul de amplasare visceral. În acest din urmă caz, rezultatul este adesea fatal.
Acest tip de conturi pentru cancer 14 la suta din toate hemangiosarcom la câini. La risc sporit sunt boxerii, groapă tauri, Golden Retriever, Ciobanestii germani, şi câini cu varste cuprinse intre patru si 15 ani.
Simptome si tipuri de
Aceste mase sunt cel mai frecvent prezente pe membrele posterioare câinelui, prepuce, ventral şi abdomen, dar poate apărea în orice loc de pe corp. Tumorile se pot modifica, de asemenea, în mărime datorită sângerări în interiorul creştere. Următoarele simptome sunt legate de hermangiosarcoma la câini:
Masă solitară sau mase multiple pe piele
Nodulii sunt ridicate pe piele, firmă, şi întuneric
Nodulii sunt, de obicei, nu ulceroasa
În ţesutul subcutanat, Masele sunt ferme, dar moi, fluctua şi dedesubt
Vânătăi aspectul pot fi prezente pe aceste mase
Cauze
Desi cauza hemangiosarcomul a pielii nu este cunoscută, Este cunoscut faptul că rasele special, sunt la risc mai mare decât altele. Aceste rase includ boxerii, groapă tauri, Golden Retriever, Ciobanestii germani, Setteri engleză, şi whippets, care duc la presupunerea că există o anumită predispoziţie genetică de bază în. Desigur, orice rasa care poate fi afectată, şi la orice varsta. Expunerea excesiva la soare, în special în lumina colorată câini şi scurte filmate, este, de asemenea, gandit pentru a predispune unii câini pentru a acestui tip de cancer.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de simptome şi de posibilii factori care ar putea fi condus la această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor, inclusiv orice detalii aveti despre rasa cainelui dumneavoastra si fundal familial, tipurile de activităţi cainele ia parte la, precum şi orice modificări fizice sau comportamentale care ar fi avut loc recent.
Testelor de laborator de rutină va include mai multe date sânge chimice şi hemogramă completă. Rezultatele acestor teste sunt de obicei normale, dar poate arată un număr anormal de scăzut de trombocite (celulelor implicate în coagularea sângelui). Abdominale şi toracice razele X vor fi luate pentru a determina modul invazive hemangiosarcomul este, dacă există metastaze în plămâni sau orice alte organe interne. În unele cazuri,, tumora poate ajunge chiar pana la os. Computer tomografie (CT) scanare şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) poate fi, de asemenea, folosit pentru a vizualiza, în măsura în a bolii şi în planificarea chirurgie.
O biopsie piele ramane metoda de alegere pentru confirmarea diagnosticului. Medicul veterinar va lua o mostra de tesut de la masă să îl ai la microscop examinat de către un medic oncolog veterinar.
Tratament
Rezultatul cel mai mare succes va necesita o interventie chirurgicala, împreună cu tratamentul chimic. O largă excizia chirurgicala a tumorii, împreună cu unele dintre tesutul pielii normale din jurul acesteia este de obicei cel mai eficient tratament. Totuşi, în cazul în care tumora implică ale ţesutului subcutanat, îndepărtarea completă poate fi dificil de atins.
Dupa operatie iniţială, oncolog dvs. veterinar poate recomanda continuarea tratamentului cu radiaţii, mai ales dacă o rezectie completa a tumorii nu pot fi atinse. Chimioterapia poate fi, de asemenea, o opţiune, dar dacă se utilizează sau nu va fi stabilită de către medicul veterinar oncolog.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer de piele (hemangiosarcom) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates