Friday, 22 Jun 18, 17.14.53

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Umflaturi ale pielii (papulonodular dermatoză) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Umflaturi ale pielii (papulonodular dermatoză) la câini
Umflaturi ale pielii (papulonodular dermatoză) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.18.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Papulonodular dermatoză
Dermatoze Papulonodular sunt bolile de piele, care sunt caracterizate de papule şi noduli pe piele. Acestea sunt umflaturi care se găsesc pe suprafaţa pielii, şi care au un aspect solid, fără lichid sau puroi în cadrul (nonsupperative).
Simptome si tipuri de
Papule sunt rezultatul a ţesutului infiltrare cu celule inflamatorii. În timp ce noduli, care sunt mai mari decât papule, sunt rezultatul unei infiltrare masivă a celulelor canceroase sau inflamatorii în straturile pielii.
Cauze
Infecţii bacteriene superficiale şi profunde a foliculilor de par
Infecţie micotică a foliculilor de par cu o infecţie bacteriană secundară; pot include ridicate, puroi-umplut, leziuni spongioase
Pecingine
Sebaceu (ulei) inflamaţia glandei
Acnee
Multe
Nematode infecţie
Celulele Vatamare aglomerarea în piele (eozinofile, globule albe care mananca bacteriile, paraziţi lupta sau macrofagelor)
Reacţie la lumina soarelui
Neoplazia (anormale ale tesutului de creştere)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie, cum ar fi o cantitate excesivă de timp la soare, alimente noi care ar fi putut provoca reacţii alergice, infecţii recente cu paraziţi, etc.
Teste standard va include mai multe date de sânge completeze un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. In timpul examenului fizic, medicul veterinar va îndepărta pielea cainelui uşor cu un bisturiu în scopul de a obţine probe de păr şi piele pentru testarea. Acest lucru va permite medicul veterinar pentru a verifica pentru paraziti, bacterii şi / sau infecţii drojdie de bere, oricare dintre care pot fi cauza pielii de a reacţiona cu noduli ridicate şi papule. Culturile din aceste probe vor fi trimise la un laborator pentru a verifica pentru ciuperci, bacteria, şi paraziţi microscopici. Mostre de piele, de asemenea, vor fi trimise pentru analiza la un nivel microscopic.
Tratament
Medicamente prescrise va depinde de ceea ce cauza principala a bolilor de piele cainelui tau este. Medicul veterinar vă poate prescrie pe cale orală sau topică (sau ambele) antibiotice, dacă sunt prezente bacterii. Daca cainele tau are paraziţi, aceasta va trebui să fie scăldat şi având în vedere o baie parasiticidal (un preparat care este utilizat pentru a distruge paraziti).
Daca cainele tau are o reactie la lumina soarelui, va trebui să limiteze expunerea cainelui la soare între 10 am. şi 4 pm, sau se aplică ecran solar, care este sigur pentru utilizarea la câini.
Pentru cazurile de carcinom cu celule scuamoase, o forma de cancer de piele, perspectivele pe termen lung este slabă. Daca cainele tau este un bun candidat pentru chirurgia, medicul veterinar va consilia cu privire la opţiunile dvs.. De multe ori, intervenţii chirurgicale în coroborare cu alte terapii este necesar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Umflaturi ale pielii (papulonodular dermatoză) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates