Friday, 27 Apr 18, 10.54.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Blistere de piele şi pustule la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Blistere de piele şi pustule la câini
Blistere de piele şi pustule la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.19.40 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pemfigoid buloasă la câini
Buloase pemphigoid este o condiţie de piele mai puţin frecvente care afectează câini, şi se caracterizează prin apariţia de lichid sau blistere puroi umplut, şi severă, rani deschise pe piele şi / sau mucus-căptuşite ţesuturi ale gurii. Pemphigoid buloase necesită tratament iniţial agresiv, şi poate fi fatal daca este lasata netratata.
Unele rase, cum ar fi Collie, Shetland ciobanesti, Doberman Pinscher şi sunt considerate a fi la cel mai inalt risc.
Simptome si tipuri de
Pemphigoid buloase se găseşte în două forme: comună blister (buloase) formă şi relativ rare pe termen lung (proteja) formă. Formularul buloase se caracterizează prin răni deschise, pe termen scurt blistere, şi leziuni circulare de pe stratul superior al pielii. Numit collarettes epidermică, acestea sunt caracterizate prin desprinderea margini, sunt in forma circulara, şi au o jantă. Debutul este adesea bruscă şi severă, şi distribuţia acestor simptome este foarte răspândită peste cap, gât, abdomen, vintre, picioare, şi ale membranei mucoase (ţesuturi umed mucoasei nasului şi a gurii). Câinii care sunt grav afectate pot prezenta, de asemenea, lipsa poftei de mâncare (anorexie) şi depresia.
Cauze
Buloase pemphigoid este o boala autoimuna. Ea apare atunci cand organismul creeaza un anticorp care ataca celulele corpului. Organismul este, în vigoare, atacarea în sine. Cunoscut ca un autoanticorpi, acest tip specific este cunoscut sub numele de anticorpi pemphigoid. Acesta este îndreptată la pielea de sub suprafaţa (membrană) sau la garniturile de interior mucus al organismului, şi provoacă o formaţiune blister sub piele. Lumina soarelui poate agrava starea.
Diagnostic
O varietate de teste pot fi folosite pentru a diagnostica pemphigoid buloase. O examinare (biopsie) a leziunilor, de ţesut şi lichid în blistere, este primul pas. Urină, şi culturi bacteriene pot fi luate pentru a verifica pentru infectii secundare cauzate de intrarea de bacterii. Alte teste care medicul veterinar decide sa faca sunt dependente de simptome suplimentare care pot sugera diagnostice supleant. De exemplu, alte diagnostice posibile pot include infectii fungice, sau expunerea la substanţe toxice.
Tratament
Tratamentul variază în funcţie de severitatea simptomelor si de posibilitatea de infectie secundara, din cauza unei infecţii bacteriene, de exemplu,. Stare buloase pemphigoid necesită medicamente imunosupresoare, care încetini sau opri activitatea sistemului imunitar, şi blând soaks curăţare cu sampon antibacterian şi apă. Antibioticele pot fi necesare pentru tratamentul infecţiilor bacteriene care se dezvoltă ca o consecinţă secundară de această condiţie de piele. Continuarea tratamentului spitalicesc este necesară numai dacă apar simptome grave rămân pe tot corpul (sistematic) sau infecţii secundare apar. Chiar si cu tratament prompt şi eficient, prognosticul pe termen lung pentru această boală nu este bun.
Prevenirea
Deoarece razele UV pot agrava starea, evitarea excesivă la soare ar fi mai bine pentru cainele dvs. până când tratamentul sa terminat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Blistere de piele şi pustule la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates