Saturday, 23 Jun 18, 11.55.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul uveodermatologic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul uveodermatologic la câini
Sindromul uveodermatologic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.22.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pielii şi inflamarea ochilor din cauza boala autoimuna (Sindromul uveodermatologic) la câini
Sistemul cainelui tau imunitar produce substante chimice numite anticorpi pentru a proteja organismul împotriva substanţelor nocive şi organisme, cum ar fi viruşii, bacteria, etc. O boala autoimuna este o afectiune in care sistemul imunitar nu poate spune diferenţa dintre antigenele daunatoare si propriile tesuturi sanatoase organism, care o determină să distrugă ţesuturile sănătoase organismului. Sindromul Uveodermatologic este o tulburare autoimune, cum ar cunoscut de a afecta câini.
Unele rase sunt la un risc crescut de a dezvolta această tulburare, Akitas inclusiv, Samoyeds, şi câini husky siberian. Totuşi, câini de toate vârstele sunt la risc.
Simptome si tipuri de
Inflamaţie a interiorului ochiului (Uvea)
Pierdere de pigmentare ale pielii (leukoderma) în nas, buzelor, pleoape, footpads, scrot, anus, şi greu palatului
Cauze
Care stau la baza tulburări autoimune
Diagnostic
După înregistrarea unui istoric complet, medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si oftalmologic pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Lucrări de laborator standard va include un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Rezultatele acestor teste sunt adesea găsite la animale normale cu această tulburare.
Medicul veterinar va lua, de asemenea, mostre de piele ţesut care urmează să fie trimise la laborator pentru evaluare. Patolog veterinar va examina mostra de tesut la microscop pentru a distinge orice modificări care sunt caracteristice acestei condiţii.
Tratament
Terapia imediată este de maximă importanţă, în scopul de a preveni deteriorarea permanentă a ochilor. Dacă tratamentul nu este început la timp, cainele poate dezvolta complicatii si poate deveni chiar permanent orb.
Obiectivul principal al tratamentului este de a suprima raspunsul imun anormal care are loc împotriva tesuturile organismului sănătos, în acest caz, ochii şi pielea. Pe baza constatărilor finale, preparate injectabile adecvate şi picăturile de ochi va fi prescris pentru cainele tau.
Deoarece a suprima sistemul imunitar poate duce la complicatii proprii, va fi nevoie pentru a trece peste detaliile acestei abordări cu medicul veterinar. Există măsuri importante care trebuie luate pentru a proteja cainele de la dobândirea infecţii grave, în timp ce acesta este în curs de terapie a sistemului imunitar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul uveodermatologic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates