Friday, 22 Jun 18, 22.58.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul Sjögren - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul Sjögren
Sindromul Sjögren
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.23.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sjögren, ca sindromul este o boala cronica, boli autoimune sistemice observate la câini adulţi. Similar cu boli umane omonim, acest sindrom este de obicei caracterizat prin uscarea ochilor, gură uscată, şi a inflamaţiei glandular din cauza infiltratiilor de limfocite şi plasmocite (celulele albe din sange care produc anticorpi). De asemenea, este asociata cu alte boli autoimune sau mediate imun, cum ar fi artrita reumatoida si pemfigus.
Cauza principala a Sjögren sindrom de tip este în prezent necunoscută. Totuşi, autoanticorpi care ataca tesuturile glandulare sunt considerate a fi un factor de. Rase de câini care sunt mai predispuse la acest sindrom include bulldog englez, West Highland White Terrier, şi miniaturale Schnauzer. (Pisicile nu par să dezvolte acest sindrom Sjogren, cum ar fi.)
Simptome si tipuri de
Tipic, debutul simptomelor asociate cu Sjögren sindrom de tip încep de îndată ce câinele ajunge la maturitate. Aceste simptome includ:
Uscarea ochilor datorita lacrima de productie insuficiente (keratoconjuctivitis sicca); clinice cele mai importante caracteristici
Inflamaţie a ţesuturilor din jurul ochilor (conjunctivită)
Inflamaţie a corneei (cheratită)
Ochi anormală spasme (blefarospasm)
Roşeaţă a ţesutului din jurul ochilor
Leziuni ale corneei (opacitate pentru a ulceraţie)
Inflamatie a gingiilor (gingivita)
Ulcer în gură (stomatită)
Cauze
Pentru că aceasta se dezvoltă concomitent cu alte boli mediate imun si autoimune, se pare ca exista un factor imunologic la Sjögren, cum ar fi sindromul. Unele rase de caini pot fi, de asemenea, predispusi genetic la aceasta boala.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Veterinarul tau poate angaja, de asemenea, un test Schirmer lacrimă pentru a determina dacă lacrima de productie este la o rată normală (0 a 5 milimetri pe minut).
Un Rezultate obţinute câteva comune serologice observate la câinii cu sindrom de tip Sjögren includ:
Hipergammaglobulinemia (o mulţime de anticorpi în sânge) relevat de electroforeză proteine ​​serice.
Test pozitiv de anticorpi antinucleari
Pozitiv lupus eritematos (imun-tulburare cauzează boli de piele) celulă de testare
Test pozitiv factor reumatoid (imun-tulburare care cauzează artrita)
Pozitive indirecte de testare fluorescente anticorpi pentru autoanticorpi (anticorpi animalul poate avea împotriva propriului organism)
Tratament
Deseori, îndreptate în gestionarea şi controlul bolilor concomitente de control keratoconjunctivita sicca. Aceasta implică utilizarea preparatelor topice lacrima, medicamente imunosupresoare sau anti-inflamatorii, şi antibiotice topice pentru infecţii bacteriene secundare ale corneei. Cainii care nu raspund bine la metodele acestea pot necesita interventii chirurgicale.
Medicul veterinar va program regulat de follow-up numiri pentru a examina progresele câinelui şi de a gestiona boli şi efecte secundare asociate cu medicamente imunosupresoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul Sjögren
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates