Tuesday, 24 Apr 18, 22.51.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul serotoninergic - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul serotoninergic
Sindromul serotoninergic
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.24.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindromul serotoninergic
Câinii care suferă de comportamente compulsive, anxietate de separare, dureri cronice şi alte condiţii pot beneficia de medicamente care afectează nivelul de serotonină în organism. Serotonina este un neurotransmitator, un produs chimic care functioneaza la nivelul creierului, şi se găseşte în sistemul nervos. Ea reglementează comportamentul, gradul de conştientizare a durerii, apetit, circulaţie, temperaturii corpului, şi funcţia de inima si plamani.
În cazul în care un câine este de a lua mai mult de un tip de medicament care cauzeaza nivelurile de serotonina să crească în organism, o afecţiune cunoscută sub numele de sindrom serotoninergic (SS) poate avea ca rezultat, şi, dacă nu fi prins la timp, poate duce la deces.
Simptome si tipuri de
Asa cum se vede în om, sindrom serotoninergic poate provoca:
Alterarea stării mentale (confuzie, depresiune, sau hiperactivitate)
Dificultate de mers pe jos
Tremurând şi convulsii
Vărsături
Diaree
Rapid respiraţie (tahipnee)
Rapidă ritmului cardiac (tahicardie)
Creşterea temperaturii corpului (hipertermie)
Cauze
Medicamentele prescrise antidepresive ca la om sunt tot mai frecvente pentru utilizare la animale. Aceste medicamente modifica nivelul organismului de serotonina, şi modifica, astfel, starea de spirit si comportamente. Unele medicamente antidepresive utilizate în mod obişnuit la câini includ buspirone, fluoxetina, şi clomipramina.
Sindromul serotoninergic poate fi declansata atunci cand:
Medicamente antidepresive sunt date în exces
Alte medicamente care afectează nivelul de serotonina, de asemenea, sunt ingerate (g, amfetamine, clorfeniramină, fentanil, litium, LSD)
Persoanele cu un sistem mult mai sensibile la aceste medicamente chimice ingera
Anumite alimente sunt ingerate, împreună cu medicamente (g, brânză, nimic care conţin L-triptofan)
Semne de sindrom serotoninergic, de obicei, vin pe rapid la câini; oriunde de la 10 minute până la patru ore după ingestie.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua teste de sânge pentru a figura în cazul în care câinele dumneavoastră ar putea avea o infecţie, precum şi pentru a determina ce substante s-ar putea câine au mâncat. Neurologice de testare (reflexe de măsurare şi de coordonare) va fi, de asemenea, de făcut pentru a indica o anumită zonă a sistemului nervos care ar putea fi afectate, cum ar fi creierul sau maduva spinarii. Nu este un test specific, care poate fi rulat de a spune medicul veterinar care sindrom serotoninergic este de vina. Istoria a ingestiei medicamentelor şi a semnelor cainele dvs. este afişat ar trebui să conducă la un diagnostic corect.
Tratament
Tratament pentru sindrom serotoninergic se bazează pe păstrarea câine stabil şi aşezat. Dacă prins destul de devreme (în 30 minute), substanţe, cum ar fi cărbune activat poate fi administrat pe cale orală pentru a încerca şi de a reduce cantitatea de medicamente cainele va absorbi în sistemul său de. Daca cainele tau este suficient de stabilă şi este prins mai devreme pe, atunci când medicamente este încă în cavitatea stomac, cainele poate fi făcută să vomite, sau de stomac de pompare se poate face pentru a elimina medicamentele din organism.
Semne de această condiţie se va diminua treptat peste 24 oră. Cainele tau va trebui să fie urmărite îndeaproape în această perioadă. Medicamentele pot fi furnizate pentru a contracara serotonina din organism şi pentru a reduce convulsii în cazul în care sunt severe. Toate medicamentele care vor creste nivelul de serotonina din câine sunt oprite, şi de susţinere îngrijire (g, fluide intravenos) se va acorda. Dacă tratate rapid, această condiţie este mai puţin probabil de a provoca moartea.
Prevenirea
Medicamente care va duce la niveluri crescute de serotonina din organism nu trebuie administrat la animalele care sunt luaţi deja un medicament antidepresiv. Medicul veterinar trebuie să fie conştienţi de toate medicamentele fiind dat la câine şi alegeţi combinaţiile de medicamente cu atenţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul serotoninergic
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates