Sunday, 22 Apr 18, 12.26.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Şoc hipovolemic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc hipovolemic la câini
Şoc hipovolemic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.25.52 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Un caine poate intra in soc pentru o varietate de motive, dar atunci când volumul lor de sânge sau nivelul de fluid meniurile drastic, şoc poate debut rapid. Şoc hipovolemic afectează renală, Cardiovascular, gastro-intestinale şi a sistemelor respirator de un câine. Nivelurile prelungită de şoc, de asemenea, poate deteriora grav sistemul cardiac. Este o afecţiune gravă, care necesită o atenţie medicală imediată.
Simptomele
Severă în slăbiciune
Picioare cool
Slab puls; un impuls care este dificil de citit
Foarte scăderea tensiunii arteriale
Severă în letargie sau inactivitate
Hiperventilatie
Insuficienţă respiratorie
Hemoragie
Cauze
De sânge şi pierderea de lichide poate fi cauzat de vărsături extinse, diaree, severe arsuri externe şi a prejudiciului. Expunerea la substanţe anticoagulante, boli recurente şi materialelor periculoase pot aduce, de asemenea, în şoc. Dacă un câine are sângerare gastro-intestinale, ar putea fi în imposibilitatea de a circula volumul de sânge, care este un alt mod de şoc poate să apară.
Diagnostic
Primul obiectiv este acela de a diagnostica cauza care stau la baza. Analizele de sânge, inclusiv analize de sânge de gaze va ajuta pentru a determina cauzele electrolit sau probleme legate de sânge. Imagistica poate dezvălui dacă orice probleme cardiace au condus la şoc. Electrocardiograma va identifica orice probleme cu inima câinelui. Citirile de presiune din sânge sunt utilizate pentru a determina dacă problema este legată de presiunea inimii şi capacitatea acesteia de a circula volumul de sânge prin corpul câinelui.
Tratament
Tratamentul va trebui să fie administrat pe o baza stationar. Terapia cu fluide se va acorda imediat pentru a creşte volumul de câine de circulaţie şi de debit. Monitorizarea continuă a ritmului cardiac cainelui, puls, respirator rata, urină de ieşire şi a temperaturii corpului vor fi luate pentru a asigura o recuperare de succes. De asemenea, măsuri terapeutice vor fi luate pentru a restabili volumul de câine de sânge şi de nivelurile de circulaţie. Dacă temperatura corpului câinelui a scazut sever, tehnici de încălzire va fi utilizat imediat.
Există mai multe posibile complicatii de această afecţiune, inclusiv tulburări electrolitice, anemie, nivelul scăzut de proteine (hipoproteinemie), anormale ritmuri cardiace, şi stop cardiac.
Prevenirea
Nu există măsuri de prevenire cunoscute pentru această afecţiune.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc hipovolemic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates