Saturday, 23 Jun 18, 11.48.07

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Şoc septic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc septic la câini
Şoc septic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.26.34 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Şoc septic la câini
Şoc asociat cu infectie bacteriana generalizata a corpului este medical mentionat ca sepsis, o condiţie fizică cunoscută sub numele de soc septic. Aceasta se dezvoltă ca o complicatie a unei infectii generalizate copleşitoare sistemică. Şoc septic este asociat cu fluxul de sânge (hipoperfuzie) sau scăderea tensiunii arteriale (hipotensiune), care poate sau nu poate să răspundă la lichide sau tratament medical acordate pentru a mentine tensiunii arteriale. Câinii care sunt foarte tineri sau foarte vechi sunt la risc crescut din cauza lor, răspunsurile neamenajat sau coborât imunitar, respectiv.
Simptome si tipuri de
Timpurie şoc
Rapidă ritmului cardiac
Presiune normală sau ridicată arteriale
Impulsuri încadrare
Reddened ţesuturilor moi ale corpului
Culoarea roz sau rosie a gingiilor este foarte rapid pentru a reveni în cazul în care gingiile sunt albite de presiune cu degetul
Febră
Rapid respiraţie
Late şoc
Ritm cardiac rapid sau lent ritmului cardiac
Slab puls
Gingii palide sau ţesuturi moi ale corpului
Culoarea roz a gingiilor este lent pentru a reveni în cazul în care gingiile sunt albite de presiune cu degetul
Extremităţilor cool (din cauza lipsei de circulaţie)
Minima temperaturii corpului
Depresie mintală sau stupor
Producţia de doar cantităţi mici de urină
Dificultăţi de respiraţie; respiraţie rapidă
Mic, indica zonele de sângerare la nivelul pielii şi ţesuturilor moi ale corpului.
Acumularea de fluid-up în ţesuturile, mai ales la nivelul picioarelor si sub piele (membrele umflate)
Gastro-intestinale sângerare
Extremă slăbiciune
Cauze
Istoria posibilă de infecţie cunoscute (cum ar fi infecţii ale tractului urinar sau infecţie / inflamaţie a prostatei)
Interventii chirurgicale anterioare poate dispune ca animalele să infecţie
Alte conditii sau tratamente care scad potenţial răspunsul imun, cum ar fi diabetul zaharat; nivelurile crescute de steroizi produs de glandele suprarenale; , sau boala Cushing; tratamentul cu doze mari steroizi sau regimuri de chimioterapie
De compromis a mucoasei tractului gastro-intestinal care rezultă în mutarea bacteriile din tractul intestinal în organism şi provoacă toxine bacteriene sa se acumuleze in sange (endotoxemia)
Infecţie / inflamaţie a prostatei (prostatita) şi abcese ale prostatei
Infectia bacteriana a mucoasei de la nivelul abdomenului (septice peritonită)
Infectie bacteriana a mucoasei de inima (endocardită bacteriană)
Infecţii ale tractului urinar
Pneumonie
Gastro-intestinale ruptură
Bite răni
Diagnostic
Caracteristici clinice includ febră, inflamatorii răspuns, şi colapsul sistemului de circulaţie. Şoc septic asociate cu colapsul circulator trebuie să fie diferenţiate de la infectii sistemice cu răspuns adecvat cardiovasculare compensatorii. Colaps circulator este asociat cu bătăi cardiace rapide sau bătăi lente ale inimii, cardiacă redusă de ieşire, hipotensiune arterială, reducere de sânge care curge în ţesuturi, şi dovezi de disfuncţie multiplă de organe, cum ar fi depresia psihică, a scăzut urinare, şi hemoragie. Medicul dumneavoastră va dori să păstreze un control atent asupra tensiunii arteriale.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Medicul veterinar va depinde în mare măsură pe un sumar de urina si teste de sânge pentru a determina starea cainelui tau. Diagnosticare Visual va include radiografii toracice pentru a căuta pentru pneumonie şi să examineze inima, ecocardiografia şi pot fi utilizate pentru a stabili dacă a muschiului inimii este de lucru în mod corespunzător. Ecografie abdominala poate ajuta pentru detectarea unei boli abdominale subiacente.
Tratament
Cainele tau va fi spitalizat pentru colaps circulator. Terapia cu fluide care conţin viguroase cristaloizi şi coloizi vor fi necesare pentru a creşte volumul efectiv de sânge circulant. Cristaloizi sunt fluide care conţin electroliţi (compuşi chimici, cum ar fi de sodiu, potasiu, clorură) necesare pentru ca organismul să funcţioneze. Cristaloizi, în general, sunt similare cu conţinut lichid (plasmatice) de sânge şi pentru a muta cu uşurinţă între ţesuturile corpului şi sânge. Coloizi sunt fluide care conţin molecule mai mari, care staţi în sânge circulant pentru a ajuta la mentinerea volumului de sânge circulant. Suplimentarea cu oxigen este la fel de importantă ca şi înlocuirea fluidelor şi vor fi administrate de cuşcă de oxigen, masca, sau canula nazala (tub). Tratament agresiv şi de susţinere a vieţii poate fi necesară în cazul în care câinele dumneavoastră a progresat la un stadiu severe de şoc.
Veterinarul tau poate elimina chirurgical orice sursă de infecţie bacteriană generalizată, cum ar fi un abces. Medicamente vor fi alese in functie de infectia care stau la baza şi sursa de infecţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Şoc septic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates