Sunday, 22 Apr 18, 06.46.44

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul Shaker la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul Shaker la câini
Sindromul Shaker la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.27.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindromul tremor generalizat la câini
Shaker sindrom este o afectiune care cauzeaza organismului unui caine întreg pentru a se agită. De asemenea, este cunoscut sub numele de idiopatice cerebellitis, care descrie inflamarea cerebelului (parte a creierului care este responsabil pentru coordonarea şi reglementarea de circulaţie musculare voluntare) din motive necunoscute.
În timp ce cainii de orice culoarea blanii poate fi afectata, cei cu un strat de păr alb sunt supra-reprezentate in literatura medicala. De exemplu, Malteză şi West Highland Terrier alb par a fi predispuşi. În plus,, ambele sexe sunt afectate de sindromul agitator, în special tinerilor de vârstă mijlocie câini.
Simptome si tipuri de
Tremors difuză organism
Poate fi confundat cu anxietate, sau scăzută temperatura corpului (hipotermie)
Cauze
Deşi un caine poate fi afectată de sindromul din motive necunoscute (idiopatică), este cel mai adesea asociat cu boală uşoară a sistemului nervos central.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui fizice si comportamentale care au dus la debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, de muncă, inclusiv standard de laborator, cum ar fi un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude alte boli. Un lichid cefalorahidian (lichid din maduva spinarii) eşantion poate fi, de asemenea, luate de către medicul veterinar şi trimise la laborator pentru analiză a sistemului nervos.
Medicul dumneavoastră va folosi procesul de diagnostic diferenţial pentru a exclude fiecare din mai multe cauze comune până la tulburări de corect este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător. Unele alte cauze pentru tremor poate fi anxietate / teamă, convulsii, şi hipotermie.
Tratament
În funcţie de cât de severă tremors sunt, i cainelui tau starea generală, grijă va fi acordată bolnavului sau in ambulatoriu. Daca cainele tau este foarte bolnav ca urmare a tremors, sau dacă există o conditie de baza sau infecţie, cainele va fi spitalizat până la starea de sănătate se stabilizează. Tratamentul primar pentru sindrom neurologic Agitator este utilizarea de corticosteroizi pentru reducerea raspunsului inflamator in organism. Cei mai multi caini recupera într-o săptămână, deşi niciodată nu unii pacienţi rare recupera în întregime. Steroizi va fi redus treptat pe parcursul a cateva luni pana cand acestea nu sunt utilizate mai. Tratamentului cu steroizi va fi repus în cazul în care simptomele reapar, şi, în unele cazuri,, tratamentului cu steroizi va trebui să fie în continuare pentru o perioadă mai lungă şi este posibil chiar şi durata de viaţă a câinelui, în scopul de a menţine sănătatea.
Medicul veterinar va programa evaluări pe săptămână pentru cainele dumneavoastra pentru prima lună după tratamentul iniţial. După aceea,, medicul veterinar va program lunar follow-up întâlnirile cu tine pentru animalele de companie până la corticosteroizi sunt intrerupte.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul Shaker la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates