Wednesday, 20 Jun 18, 19.09.20

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Reproducere. Anomalii genetice la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reproducere. Anomalii genetice la câini
Reproducere. Anomalii genetice la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.28.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tulburări sexuale de dezvoltare la câini apar din cauza unor erori de codificare în genetică, care implică cromozomii responsabil pentru dezvoltarea organelor sexuale – inclusiv gonade (bărbaţi şi femei, organele de reproducere) – sau atunci când erorile în rezultatul dezvoltare genei în diferenţierea sexuală anormală, ceea ce face dificil să se facă distincţia între masculi şi femele. Tulburări sexuale tind să fie specifice rasei.
Simptome si tipuri de
Această condiţie este, de obicei cauzate de tulburări care afectează cromozomi care determina trasaturile unui câine a funcţiei sexuale. Tulburări gonadale afecta organele de reproducere, Tulburări fenotipice şi afectează proprietăţile fizice şi biochimice de reproducere a câinelui. Semne şi simptome de tulburări de reproducere sau gonadale dezvoltarea sexuala care pot include un clitoris neobişnuit de mare, pentru femei, sau care au un testicul necoborat, pentru bărbaţi. Alte caracteristici neobişnuite de reproducere de organe poate fi, de asemenea, prezenţi.
Semne şi simptome de tulburări cromozomiale dezvoltarea sexuală poate include defecte în numărul de cromozomi de sex. În procesul de screening genetic cainelui tau, medicul veterinar poate găsi un număr anormal de cromozomi X sau Y în genetice cainelui tau make-up.
Semne şi simptome de tulburări fenotipice dezvoltarea sexuală poate include organele de reproducere externe, care nu se potrivesc cromozomi interne. Un caine care transporta cromozomi de sex masculin, de exemplu,, Poate parea ca au organelor genitale feminine externe, sau un penis mai mic decât normală. Unele animale pot poseda un organ obişnuit reproducere, dar au, de asemenea, o perioadă suplimentară de, uneori funcţionale, foarte mici de organe de reproducere secunde de sex opus.
Cauze
Tulburări sexuale de dezvoltare cel mai frecvent apar din cauza unor trăsături moştenite sau din cauza unor cauze externe, cum ar fi administrarea de toxine pentru a-mamă femeie gravidă (cum ar fi hormoni) during pregnancy. Factorii de risc pot include, de asemenea, ingestia sau administrarea de hormoni de sex masculin sau feminin,în timpul sarciniisteron, during pregnancy.
Diagnostic
Aceste tipuri de tulburari sunt foarte rare, limitată în principal la rase de animale specifice, inclusiv Boston terrier şi Schnauzer miniatura. Tulburări sexuale dezvoltare sunt adesea rezultă de la naştere, în special în cazul în care acestea afectează organele de reproducere şi organele implica prea mari sau mici, de reproducere. Animalele individuale, care sunt normale în aparenţă, normală cu organele de reproducere externe şi cromozomi anormale, nu pot fi identificate până când acestea ajung anii lor de reproducere.
Diagnosticul poate să nu apară până când se încearcă să se rasa de animale. În tot acest timp alte diagnostice pentru a exclude pot include infertilitate, probleme hormonale, inclusiv hipotiroidism, probleme testiculară, inclusiv degenerare, şi calendarul săraci în timpul de reproducţie.
Odată ce condiţiile de mai sus sunt excluse, medicul veterinar poate efectua teste pentru a masura nivelul de hormoni, şi pot efectua teste pentru a defini caracteristicile cromozomiale de sex pentru a vedea dacă există anomalii în cromozomi de sex. Testele fizice vor include efectuarea notă de forma şi mărimea a organelor de reproducere în scopuri comparative, pentru a confirma dacă există orice anomalii externe.
Tratament şi Îngrijire
Tratament şi îngrijire va depinde de condiţia. Unii pacienţi vor prezenta cu afectiuni ale pielii, împreună cu tulburări de reproducere sex. În aceste cazuri, tratamente locale sau de actualitate, pot oferi ameliorarea simptomatica. Sampoane sau uleiuri pot fi de ajutor pentru tratamentul topic. În unele cazuri, chirurgie reconstructiva pot fi utilizate pentru a restabili un aspect mai uniform cosmetice la animale cu organe de reproducere deformate, în special la câinii masculi cu organele genitale diform.
Eliminarea unei clitorisului prea mare (o parte din organ de reproducere feminin) poate fi necesară, mai ales dacă aceasta este cauza traumatisme la animal. Sterilizarea ar putea fi necesare pentru prevenirea complicatiilor mai tarziu, inclusiv recurente infecţii ale tractului urinar.
Cei mai multi caini se vor recupera şi de proceduri chirurgicale şi de alte elemente care sunt de făcut pentru a îmbunătăţi sănătatea lor fizică şi cosmetice. Evitarea hormonii sintetici, inclusiv progesteron, estrogen, sau androgeni, pot fi sfătuiţi, în funcţie de tipul de tulburare de dezvoltare sexuala cainele tau are.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reproducere. Anomalii genetice la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates