Tuesday, 19 Jun 18, 04.54.29

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Septicemie şi bacteriemie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Septicemie şi bacteriemie la câini
Septicemie şi bacteriemie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.29.58 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infectia bacteriana de sânge (Sepsis) la câini
Bacteriemie si septicemie apar atunci când prezenţa persistentă a organismelor bacteriene in sange un caine devine sistemică, sensul că sa răspândit pe tot corpul. Aceasta este, de asemenea mentionat ca septicemie, septic şi febră. Această condiţie devine foarte periculos atunci când duce la tensiune arterială anormal de scăzute şi temperatura corpului ridicată, şi poate fi fatal daca este lasata netratata. În cazurile severe, în cazul în care boala a progresat la şoc septic, Tratamentul nu va fi suficient pentru a salva un animal.
Simptome si tipuri de
Există mai multe semne şi simptome de septicemie, atât (infecţie de sânge) bacteriemie şi la câini. Amintiţi-vă că septicemie şi bacteriemie nu sunt acelaşi lucru, deşi acestea sunt similare, şi sunt adesea folosite alternativ.
Sepsis şi bacteriemie la câini se poate dezvolta lent sau brusc
Semnele si simptomele pot varia în funcţie, sau acestea pot implica mai multe sisteme diferite de organe, inclusiv sistemul cardiovascular
Simptomele sunt adesea confundate cu semnele şi simptomele de multe alte boli imune-reglementate
Simptomele clinice sunt adesea mai severe atunci când organismele implicate sunt organisme gram-negative. Aceste tipuri de organisme sunt mai susceptibile de a provoca boli la caini
Tipic, caini vor dezvolta semne şi simptome ale bolii în tractul gastro-intestinal prima
Primele semne fizice si simptome includ de obicei, frisoane, febră, şi letargie
Simptomele depresiei sunt frecvente la câini
Tahicardie (rapide ale inimii) şi murmur cardiac sunt frecvente
Cauze
Cauzele pentru sepsis şi bacteriemie la câini de obicei includ expunerea la organisme gram-negative, sau acele organisme care provoacă boli la gazdele lor, inclusiv E. Coli bacterii. Factorii de risc pentru boala poate include o condiţie de sănătate existente, cum ar fi diabetul zaharat, sau hepatică şi insuficienţă renală. Cainii care au un sistem imunitar slabit, sau cele care au infecţii ale pielii şi infecţii ale tractului urinar sunt, de asemenea, la risc. Orice conditie care scade sistemul imunitar introduce un câine cu risc de contractare a unei boli bacteriene.
Diagnostic
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Înainte de a diagnostica cainele tau, medicul dumneavoastră va dori pentru a elimina alte cauze posibile pentru boli. Boli care determina simptome similare pot include boli mediate imun. Exemple de aceste tipuri de boli pot include boli autoimune precum lupus sau thyroidits.
Imagini radiografice poate descoperi abcese pe organele interne.
Tratament
Tratament de succes implică diagnosticarea problemei destul de repede pentru cainele afectat pentru a primi tratament prompt şi de intervenţie agresiv. Este important ca problema să fie abordată cât mai curând posibil, ca urmare a severităţii posibile ale condiţiei. Scăderea tensiunii arteriale este mai frecventa complicatie a bolii. Alte complicatii asociate cu aceasta boala includ zahărului din sânge şi dezechilibre electrolitice. Infecţii sunt, de asemenea, comune. Cainii pot fi mai predispuse la dezvoltarea unui abces de la o rană infectată sub piele.
Suport nutritional poate îmbunătăţi dramatic starea de sănătate a câinilor cu sepsis şi bacteriemie. Daca cainele tau nu este capabil să mănânce de la sine, va fi necesar pentru a pune un tub de hrănire intravenoasă până la cainele tau este stabil si capabil de a manca din nou. Medicamentele care pot ajuta la imbunatatirea rezultatului includ antibiotice, antimicrobiene, antibiotice şi specializate, care lucra în mod specific pe acest tip de infecţie (spre deosebire de antibioticele de rutină).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Septicemie şi bacteriemie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates