Saturday, 23 Jun 18, 02.25.47

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dezlipire de retina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezlipire de retina la câini
Dezlipire de retina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.30.30 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dezlipire de retina la câini
Retina este captuseala cel mai intim al globului ocular. Dezlipire de retina se referă la separarea sa de la partea din spate a globului ocular. Acest lucru poate fi cauzata de o varietate de factori genetici şi non-genetice, şi, în unele cazuri, este un rezultat al unei condiţii care stau la baza medicale mai serioase. Există unele forme de tratament, deşi dezlipire de retina poate duce la orbire permanentă.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care dezlipire de retina afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Cainii se confruntă cu o retinei desprinse pot să prezinte semne de orbire sau de viziune redusă. În unele cazuri,, Iris câinelui poate rămâne dilatat şi nu va regla în mod corespunzător atunci când este expusă la lumină.
Cauze
Dezlipire de retina în timp ce se poate întâmpla în orice rasă şi la orice varsta, aceasta este mai frecventă la caini mai mari. Unele animale se nasc cu defecte congenitale care determina dezlipire de retina sa apara imediat sau pe termen lung. Dacă ambele retina sunt desprinse, este cel mai probabil un semn de o condiţie care stau la baza medicale mai serioase. Glaucom, de exemplu, este o condiţie de astfel de. Expunerea la anumite toxine pot provoca, de asemenea, la nivelul retinei pentru a detaşa.
Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială) la câini a fost dovedit a fi factor cauzal pentru dezlipire de retina. Alte cauze metabolice pot include hipertiroidism, caracterizată de un nivel crescut de hormoni tiroidieni; hyperproteinemia, care este crescut de proteine ​​în sânge; şi hipoxie, un nivel scazut de oxigen prezente în ţesuturile corpului. Alte cauze pot include traumatisme la nivelul ochilor, oculare neoplazie (cresterii tumorii de pe ochi), şi inflamaţii ale vaselor de sânge şi din jurul ochilor.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen complet ochi, şi comandă un sange complet de lucru-vă să examineze dacă dezlipire de retina se datorează într-o condiţie care stau la baza medicale mai serioase.
Tratament
Tratamentul pentru o retinei desprinse vor fi stabilite în funcţie de severitatea şi cauza stării de sănătate. Există unele tehnici chirurgicale care sunt disponibile pentru a reataşa retina, şi există, de asemenea, tehnici care pot ajuta la regenerarea tesutului retinei.
Daca tratamentul chirurgical este considerată inutilă, medicul veterinar va trata cauza care stau la baza medical folosit pentru dezlipire de retina prin prescrierea de medicaţie pisica.
Prevenirea
În prezent nu există măsuri preventive cunoscut pentru o retinei desprinse.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezlipire de retina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates