Sunday, 22 Apr 18, 06.41.56

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Anxietate de separare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anxietate de separare la câini
Anxietate de separare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.31.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Anxietate de separare la câini, de obicei, sunt distructive sau în alt mod inadecvat atunci când un proprietar de animale de companie sau părăseşte nu este în imediata apropiere. Comportamente care pot fi observate includ vocalizare, distrugerea obiectelor, săpat sau chiar depresie. Totuşi, aceste comportamente pot fi, de asemenea, cauzate de alte condiţii sau indiciile din mediu. Prin urmare, este important pentru behavioristă sau medicul veterinar pentru a obţine istoria câine înainte de atribuirea de anxietate de separare în cauza principală sau exclusivă a comportamentului.
Simptome si tipuri de
Anxietate de separare unele cauze casă să fie extrem de distructive în timp ce proprietarii lor sunt departe. De obicei anxietatea de separare apare in timpul primei ore a proprietarului, lăsând. Acestea pot pronunţa, de asemenea,, încerca să urmeze proprietarului, defeca sau urina in casa. Unii caini se va opri manca, act de depresie, ascunde, văita sau gâfâi. Acesti caini se vor comporta, de obicei, într-un mod excesiv de incantata atunci când proprietarul se întoarce acasă.
Diagnostice
Alte condiţii de comportament pot mima anxietatea de separare, deci este important să se analizeze simptomele si istoria de câine. Ar putea exista probleme medicale care stau la baza, văzând astfel încât un medic veterinar este un pas important. De asemenea, animalele tinere poate avea alte motive de comportamente similare. De exemplu, eruptia dintilor pisoi poate nevoie de lucruri adecvate de a mesteca pe sau nu să fie pe deplin housetrained si nu pot fi într-adevăr se confruntă cu anxietatea de separare.
Tratament
Anxietatea de separare se bazează pe frica. Este important să se asigure că acestea sunt câine în siguranţă atunci când proprietarul nu este prezent şi că proprietarul va reveni. Modificari comportamentale şi de mediu, este important. Prin eliminarea treptat teama câinelui şi dezvoltarea unui simţ de siguranţă pentru animale de companie, multe comportamente se pot schimba. Primul pas este de a evalua mediul curent şi comportamente:
Ce face cainele face ca proprietar este gata să plece?
Ce face proprietarului, face ca el / ea este gata să plece?
Ce câine distruge?
În cazul în care este câine? Există alte animale de companie?
Ce jucării are câine să aibă la dispoziţie?
Schimbările de mediu cum ar fi jucăriile de rotaţie diferite, adăugarea de mai multe jucării interactive si treptat obtinerea de câine folosit la un tip ladă sau de alt mediu poate ajuta. Schimbări de comportament începe cu indicii de la proprietar. O schimbare sau eliminare a rutină atunci când o părăseşte proprietarului, sau acasă se întoarce poate ajuta. Este important pentru animalul de companie să rămână calmi în faţa unei proprietarului, frunze şi în cazul în care proprietarul vine acasă.
Comportamente nevoie de timp şi de coerenţă pentru a schimba, astfel consultarea cu un trainer experimentat behavioristă sau pot face o diferenţă semnificativă în succesul de formare. Antidepresive sau medicamente anti-anxietate (anxiolitice) poate fi administrat la câini cu anxietate de separare, dar nu ar trebui să fie invocată ca tratament unic pentru anxietate de separare.
Administrare
Fiind consecvent atunci când încearcă să schimbe comportamentul anxietate de separare este esenţială. Dacă simptomele comportamentale se ameliorează, un proprietar poate fi capabil de a forma conica cantitatea de medicament administrat şi potenţial întrerupe utilizarea medicamente, după o perioadă de timp. Alte opţiuni care ar putea funcţiona în cazul în care modificarea comportamentale şi de mediu nu ajuta includ căţeluş îngrijire de zi sau o bona pentru animale de companie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Anxietate de separare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates