Wednesday, 25 Apr 18, 22.03.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Convulsii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Convulsii la câini
Convulsii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.31.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Status epilepticus la câini
Stare epilepticus, sau epilepsie, este o afectiune neurologica care duce la convulsii recurente la câini.
Simptome si tipuri de
Există mai multe tipuri diferite de convulsii sau epilepsie care pot afecta cainii.
Epilepsia este utilizat pentru a descrie convulsii recurente sau recurente care provin din creier
Epilepsie idiopatica descrie o formă de epilepsie, care nu are ca rezultat leziuni cerebrale sau leziuni ale creierului
Epilepsie simptomatică este utilizat pentru a descrie epilepsie principal care rezultă din leziuni structurale sau o avarie a structurii creierului
Probabil epilepsie simptomatică este utilizat pentru a descrie epilepsie simptomatică suspectate, în cazul în care un pacient are reoccurring convulsii, dar în cazul în care nu leziuni sau leziuni ale creierului se poate observa
Confiscarea Cluster descrie orice situaţie în care un animal are mai mult de un sechestru în consecutive de 24 de ore perioade de
Status epilepticus implică convulsii constantă, sau activitate care implică perioade scurte de timp în cazul în care există inactivitate, dar nu scutirea completă de la activitatea de sechestru.
Mai multe convulsii un caine a, cu atât mai probabil este să fie deteriora printre neuronii din creier, şi mai probabil animalul este să profite din nou. Cercetatorii clasifica, în general, toate crizele ca convulsii focale, convulsii generalizate, şi convulsii focale cu generalizare secundară,.
O convulsii focale va afecta doar o mică parte a creierului. Convulsii generalizate au tendinţa de a afecta ambele parti ale creierului.
Semne ale unei crize iminente poate include o perioadă de avertisment, în cazul în care un pacient va experimenta ceea ce se numeşte o aură. În acest timp, un câine poate să apară ingrijorat, accentuat, sau speriat. Acesta poate experienţă tulburări de vedere sau de a cauta ajutor de la proprietarul. Cainele poate experienţă contracţii la nivelul membrelor sau în muşchi sale, şi pot avea dificultăţi de control urinare şi mişcările intestinului.
Cainele poate experienţă, de asemenea, un alterarea statusului mental înainte de a trece la un atac de apoplexie, precum şi dezvoltarea şi alte simptome neurologice.
Cauze
Mulţi factori diferiţi, inclusiv modelul de capturi, poate influenţa dezvoltarea unor capturi viitoare. De exemplu, cât de vechi este un caine atunci cand prima dezvolta un atac de apoplexie poate determina probabilitatea ca acesta va dezvolta capturi viitoare, convulsii reoccurring, , precum şi frecvenţa şi rezultatul acestor crize.
Diagnostic
Simptomele fizice pot include tahicardie, contracţii musculare, dificultăţi în respiraţie, hipotensiune arterială, puls slab, leşin, umflarea creierului, şi convulsii evident. Unii caini va expune comportamente mentale care sunt iesite din comun, inclusiv simptome de comportamente obsesiv compulsive şi. Unii vor demonstra agitare şi spasme. Altii pot tremura. Iar alţii ar putea muri.
Testele de laborator şi biochimice poate dezvălui cu următorul text:
Minima de zahăr din sânge
Rinichi şi insuficienţă hepatică
Un ficat gras
O boală infecţioasă în sânge
Boli virale sau fungice
Bolile sistemice
Tratament
În unele cazuri, anumite proceduri medicale, inclusiv interventii chirurgicale pentru a elimina tumorile care ar putea contribui la crize, pot fi necesare. Medicamente pot ajuta la reducerea frecvenţei crizelor pentru unele animale. Unele medicamente cu corticosteroizi, anti-epileptice, şi anticonvulsivante medicamente pot ajuta, de asemenea, pentru a reduce frecventa crizelor. Tipul de medicamente va depinde de tipul de epilepsie în care animalul a, precum şi alte condiţii care stau la baza de sănătate animală a.
De exemplu, steroizi nu sunt recomandate pentru animalele cu boli infecţioase, deoarece acestea pot avea un efect advers.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Convulsii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates