Wednesday, 25 Apr 18, 12.28.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie cu Salmonella la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie cu Salmonella la câini
Infecţie cu Salmonella la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.34.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Salmoneloză la câini
Salmoneloza este o infectie găsit la câini cauzate de bacteria Salmonella. De multe ori duce la tulburări, inclusiv gastroenterită, avorturi spontane, şi septicemia. Această boală bacteriană este, de asemenea zoonotici, ceea ce înseamnă că pot fi transmise la om.
Salmoneloza afectează atât pisici câini. Dacă doriţi să învăţaţi cum această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Severitatea bolii va determina de multe ori semne şi simptome care sunt prezente făţiş în câine. Simptomele observate frecvent la câinii cu salmoneloza includ:
Febră
Şoc
Letargie
Diaree
Vărsături
Anorexie
Scădere în greutate
Deshidratare
Boală de piele
Mucus în scaun
Anormal de rapid ritmului cardiac
Coduri umflate Nymph
Vaginale anormale de descărcare de gestiune
Avort sau avort spontan
Formele cronice de salmoneloză pot prezenta unele dintre aceste simptome aceeaşi; totuşi, acestea vor fi mai severe. Acestea includ simptome:
Febră
Scădere în greutate
Pierderea de sânge
Non-intestinale infecţii
Diaree, care vine şi pleacă cu nici o explicatie logica, care poate dura până la trei sau patru săptămâni, sau mai mult
Cauze
Există mai mult de 2,000 diferite tipuri de Salmonella, o enterobacterii Gram-negativ. Tipic, un animal-gazdă care boala va avea două sau mai multe microorganisme sau tipuri diferite de bacterii salmonella care cauzeaza aceasta boala.
Factorii de risc includ vârsta câinelui, cu animale mai tinere şi mai în vârstă cele mai expuse riscului din cauza subdezvoltate lor şi / sau compromise sistemul imunitar. Asemănător, câini cu sisteme imunitar slab sau tractul gastro-intestinale imature sunt la risc.
Câini care primesc terapie cu antibiotice sunt, de asemenea, la risc, deoarece bacterii sanatoase care linia de tractul digestiv (de florae), pot deveni dezechilibrat, creşte riscul de salmoneloză.
Diagnostic
Pentru a confirma un diagnostic de salmoneloză, medicul veterinar va examina câinele dumneavoastră pentru constatările fizice diferite şi patologice.
Din păcate, un caine infectat cu bacterii nu vor apărea de obicei, orice fel de simptome clinice. Totuşi, unii caini nu au gastroenterită, o boală care afectează sistemul gastro-intestinal, care prezintă cu o incapacitatea de a manca, generală proastă de sănătate şi de oboseală, depresiune, si o febra cronica, care pot rămâne la fel de mare ca 104 grade Fahrenheit.
Alte caracteristici includ diagnosticare:
Vărsături şi diaree acută
Minima albumină
Minima nivelurile de trombocite
Neregenerabile anemie
Anormal de mici albe din sânge celule
Dezechilibru electrolitic, care pot include de sodiu şi de potasiu dezechilibrelor
Medicul veterinar ar putea dori să se pronunţe, de asemenea, alte afectiuni care pot duce la simptome similare, inclusiv paraziţi, dietetice induse de stres (inclusiv alergie sau intoleranţă alimentară), medicamente sau toxine induse de tensiuni, şi boli precum gastroenterite virale sau bacteriene cauzate de gastroenterită E. Coli sau alte bacterii comune.
Procedurile de diagnostic de obicei, implica colectarea de probe de urină şi fecale pentru analize de laborator. Veterinarul tau poate găsi, de asemenea, este util să se efectueze culturi de sânge.
Tratament
Tratamentul în ambulatoriu este adesea posibilă, în cazurile necomplicate. Totuşi, daca un caine a sepsis, o infecţie de sânge, sau un caz sever de salmoneloză, staţionar poate fi necesară, în special pentru catei care s-au dezvoltat deshidratare severă, ca urmare a infecţiei.
Tratamentul poate include hidratanta cainele, ajutându-l să depăşească severe in greutate si pierderea de lichide, şi înlocuirea electroliţilor pierdut. În cazurile severe de salmonella, transfuzii de plasmă sau de sânge pot fi necesare pentru a ajuta la înlocuirea fluidelor şi albumină serică.
Ele sunt o antimicrobiene câteva disponibil la medicul veterinar care pot fi utilizate pentru tratarea câinilor cu salmoneloza. Glucocorticoizii, o forma de hormon suprarenale sau steroizi, poate ajuta, de asemenea, pentru a preveni şocul la câinii cu salmoneloza severă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie cu Salmonella la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates