Saturday, 23 Jun 18, 21.32.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Rularea departe de casă şi de marcarea teritoriului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rularea departe de casă şi de marcarea teritoriului la câini
Rularea departe de casă şi de marcarea teritoriului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.37.21 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Marcarea şi comportamentul roaming
Câini comunice unul cu celălalt în multe moduri. Una dintre modalităţile pe care o folosesc este prin miros, sau parfum. Fiecare câine urină şi fecale lui are un parfum unic. Atunci când câinii urina sau defeca în locuri specifice (pe teritoriul marcajul), acestea sunt comunicarea cu alti caini, care poate veni de-a lungul mai târziu. Aceste rămăşiţe parfumate acţionează sub formă de mesaje pentru alti caini care vin de-a lungul, spunându-le care cainele a fost într-o anumită zonă, şi că acest câine a pretins ca zona de pe teritoriul său. Cainii incep primul acest comportament teritorial marcare măsură ce acestea devin maturi. Pentru câinii masculi care se desfăşoară în jurul valorii de pubertate, şi pentru câini de sex feminin are loc în jurul valorii de momentul în care intra in calduri pentru prima dată. Cazul în care câinii ajuns la pubertate, ele devin, de asemenea, mult mai probabil să se abată de departe de casa. Aceasta se numeşte roaming. Câinii vor călători pentru a găsi pereche, pentru a explora, şi pentru a marca pe teritoriul lor. Cainii care nu sunt sterilizate sunt mai predispusi sa hoinareasca si marca teritoriul decât câini care au fost sterilizate.
Simptome si tipuri de
Marcare
Urineaza câine sau depune excrementele într-o anumita zona care le-a ales
Proprietarul nu poate aproba a zonei alese
Pot apărea pe o suprafaţă orizontală, cum ar fi la sol
Pot apărea pe suprafaţă verticală sau în poziţie verticală, cum ar fi un perete sau tufiş
Roaming
Wandering departe de casă
Cauze
Poate fi un comportament normal, sau pot fi cauzate de o altă boală
Schimbarea în hormoni fac câini mai multe sanse de a marca şi de călători
Cainii invata marcarea şi comportamentul roaming de la alte animale, sau prin comportament instinctiv
Marcare
O nevoie de a defini un teritoriu
O nevoie de a comunica cu alti caini
Vezicii urinare infecţie
Anxietate
Diaree
Constipaţie
Boli ale sacilor de anal (Glandele parfum lângă anus)
Roaming
O dorinta de a explora teritoriul
O nevoie de a găsi un partener (câine de sex feminin ar putea fi in calduri, sau câine de sex masculin ar putea fi următorul text parfumul unei femei in calduri)
O nevoie de a gasi alti caini sa se joace cu
O nevoie de mai multe alimente
O nevoie de a marca teritoriul
Frică (fobica)
Anxietate de separare
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi un istoric medical complet si comportamentale care au dus la apariţia de comportamentul cainelui tau marcarea şi roaming. Împreună cu un examen fizic aprofundată, medicul veterinar va obligarea teste standard: un sistem complet de sânge numărătoarea, biochimice profil, şi analiza urinei. Aceste teste vor ajuta pe medicul dumneavoastră pentru a determina dacă există o condiţie medicală care stau la baza, cum ar fi o infectie a vezicii urinare, care ar putea fi cauza simptomelor cainelui tau. Alte teste pot include un test de tiroida de sânge pentru a vă asigura că nivelul cainelui tau tiroidian este normal, şi fecale (scaun) teste pentru a exclude parazitilor intestinali sau deficienta nutritionala.
În cazul în care analiza urinei arată că cainele tau are o infecţie vezicii urinare, medicul veterinar poate comanda o cultură de urină şi de raze X de vezica cainelui. Cultura va arăta exact ceea ce sunt bacteriile care cauzează infecţii ale vezicii urinare, şi imagini de raze X va arăta prezenţa de calculi vezicali, sau alte probleme ale vezicii urinare, care ar putea fi cauzat infectia vezicii urinare.
Dacă aveţi un câine de sex feminin care nu este castrata, medicul veterinar poate face, de asemenea, o citologie vaginala, o analiză de laborator a celulelor din vagin, astfel încât etapa a estrului (căldură) ea este în poate fi determinată. Dacă toate aceste teste reveni normală, cainele va fi diagnosticat cu o problema de comportament.
Tratament
Daca o problema medicala care se constată că este cauza cainele pentru a marca teritoriul excesiv, sau călători departe de casa, această problemă va fi tratată prima. Numai acest lucru poate ajuta la scaderea unora dintre comportamentul. Daca cainele nu este sterilizate, medicul veterinar va recomanda sterilizarea sau castrarea excepţia cazului în care au planuri de rasa cainelui tau. Acest lucru de multe ori ajută la scăderea în roaming şi marcarea comportament. Daca cainele a fost diagnosticat cu o problema de comportament, medicul veterinar va ajuta pentru a vă ghida prin intermediul unui plan pentru a schimba acest comportament (comportamentale modificarea tratamentului). Acest plan va implica de obicei, modificările la rutina de zi cu zi cu cainele.
Dacă aveţi o problemă cu cainele în roaming, aceasta poate ajuta la creşterea cantităţii de exercitii pe care cainele tau devine în fiecare zi. Se joaca cu cainele de mai multe ori pe zi şi merge cainele tau in fiecare zi pe o lesa se poate petrece o mulţime de energie şi pentru a preveni cainele tau de a deveni punct de vedere fizic frustrat. Ideal, o curte din spate în siguranţă îngrădite în care cainele tau se poate juca este cel mai bun, dar dacă nu se poate prevedea că, şi aţi ajuns la concluzia ca cainele tau nu este de a face bine in casa pentru perioade lungi de zile, Puteţi alege să loc cainele intr-o îngrijire "zi căţel,"Cel puţin la ocazie, astfel incat cainele tau devine o pauza de la asteptati de zi cu zi pentru întoarcerea acasă dvs.. Centrelor de zi de îngrijire câini au adesea spaţii mari în care câinii pot juca, şi acest lucru poate ajuta la cresterea nivelului de activitate al cainelui si da-l în priză pentru a cheltui energie. În cazul în care animalele de companie colindă din cauza de anxietate de separare sau teama, medicul veterinar vă va ajuta să vină cu un program de formare de comportament pentru a ajuta la a face câinele cu anxietate sale. În unele cazuri,, medicament poate fi necesare pentru a ajuta cainele sa se linisteasca si trece peste această problemă.
Daca cainele tau are o problema cu marcaj, ar putea ajuta să păstraţi alte animale departe de casa ta şi de curte. Daca cainele de companie a fost urinare sau defecare în casa ta, este important să se curata bine acele zone cu un detergent special, care va elimina miros bine. După curăţare, tu nu ar trebui să permită cainele în aceste zone din nou până la formare comportamentală a stabilit ferm în. Un altă opţiune este să folosiţi feromoni sintetici animale in casa pentru a descuraja cainele de la marcajul. Aceste om versiuni de mirosuri câine naturale va determina câinele să creadă că teritoriul a fost deja marcat şi nu le va marca din nou cu urină. Aveţi medicul veterinar pot să vă spun mai multe despre acest şi alte opţiuni, care se va opri comportamentul cainelui tau marcarea.
Prevenirea
Castrarea femele înainte de prima lor ciclu de căldură, şi sterilizare câinii masculi înainte de a ajunge la pubertate poate preveni o mulţime de comportamente discutabile. Asigurându-vă că cainele devine o multime de activitate de zi cu zi este esenţială pentru că este sănătatea fizică şi mentală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rularea departe de casă şi de marcarea teritoriului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates