Sunday, 22 Apr 18, 06.35.14

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Viermele inel la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Viermele inel la câini
Viermele inel la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.39.38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatofitozelor la câini
Dermatophytosis este termenul medical pentru o infecţie fungică parazitare care afecteaza pielea, păr, şi / sau unghiile (gheare). Organismele izolate cel mai frecvent fungice sunt Microsporum canis (mai multe denumit în mod obişnuit pecingine), Trichophyton mentagrophytes, şi Microsporum gypseum. Aceasta boala apare la câini, pisici, şi alte mamifere. Acesta este diagnosticat mai frecvent la animalele tinere decât în ​​vechi.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de dermatophytosis includ acumulari de celule de piele de suprafaţă, cum ar fi văzut în mătreaţă (Balanta); săraci păr strat; inrosit piele (eritem); întunecată piele (hiperpigmentare); mâncărime (prurit); şi căderea părului (alopecie), care poate fi neuniform sau circulară. Alte indicaţii de dermatophytosis care sunt uşor aparent pe piele sunt ridicate, rotunjite, noduros (nodular) Leziunile cunoscut sub numele de leziuni granulomatoase, sau fierbere, şi a crescut leziuni nodulare care se prelinge frecvent (kerions), urmare a infectiei herpes. S-ar putea fi, de asemenea, inflamaţie a pliurilor gheare — cutele de piele se învecinează cu unghii, şi medical mentionat ca paronichie.
Ocazional, cainii sunt clasificate ca transportatorii invizibile — adapostirea ciuperca boala cauzatoare de, dar nu prezintă semne vizibile de condiţie. Totuşi, chiar si acesti caini sunt contagioase pentru oameni şi alte animale.
Cauze
Câini cel mai frecvent dezvolta dermatophytosis din cauza infecţiilor cu ciuperci Microsporum canis, Microsporum gypseum, şi Trichophyton mentagrophytes. Incidenţa de fiecare ciuperci variază în funcţie de locaţia dvs. geografică.
Boli sau medicamente care scad abilitatea organismului de a dezvolta un raspuns imun normal (cunoscut sub numele de boli immunocompromising, sau medicamente imunosupresoare, respectiv) poate creşte probabilitatea ca cainele va fi sensibile la o infectie fungica a pielii, păr, şi / sau unghiile, precum şi creşterea potenţialului pentru o infecţie mai gravă. Medii care sunt dens populate cu animale (de exemplu, într-un adăpost pentru animale sau canisa), sau în cazul în care există o nutriţie proastă, săraci practicile de management, şi lipsa de perioada de carantină adecvate, va creşte, de asemenea, riscul de infecţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua o cultură fungică a pielii cu decupaje, o examinare microscopică a unui eşantion de păr, şi, eventual, unei biopsii a pielii.
Tratament
Cei mai multi caini pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu, dar procedurile de carantină ar trebui să fie luate în considerare din cauza infectioasa şi zoonotice (transmisibile la om) natura unor tipuri de dermatophytosis. În cazul în care medicul veterinar trebuie să prescrie medicamente antifungice, utilizarea unui guler elisabetan (un guler larg plasat în jurul gâtului) este recomandat pentru a preveni ingerarea de medicamente antifungice aplicate pe pielea câinelui.
O cultură fungică este singurul mijloc de monitorizare cu adevărat răspunsul cainelui tau la tratament. Multe animale se vor îmbunătăţi punct de vedere clinic, dar rămân culturi fungice pozitive. Este recomandabil să se repete culturi fungice spre sfârşitul tratamentului, şi se continuă tratamentul până la cel puţin un rezultat cultură este negativ. În cazurile rezistente la, culturi fungice pot fi repetate o dată pe săptămână, şi a continuat tratamentul până la doi la trei rezultate negative consecutive se obţin. Hemoleucograma completă trebuie efectuată pe săptămână sau două ori pe săptămână pentru animalele care au primit griseofulvin, Antibiotice anti-efemer. De asemenea, muncă sângelui pentru a monitoriza hepatice pot fi indicate pentru câini cărora li ketoconazol sau itraconazol, două tipuri de medicamente anti-fungice.
Prevenirea
Pentru a preveni reinfectarea de la alte animale, folosirea unei perioade de carantină, şi fungice (dermatophyte) culturi de toate animalele care trăiesc în gospodărie sunt necesare. Tratamentul animalelor expuse ar trebui să fie luate în considerare pentru a preveni dezvoltarea repetate de infecţie. Posibilitatea de rozătoare contribuţia la răspândirea bolii ar trebui să fie luate în considerare. Dacă bănuiţi că cainele tau are acces la rozătoare, sau faptul că rozătoarele sunt în mediul dvs. imediat, este foarte recomandat să luaţi măsurile necesare pentru a elimina dăunători.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Viermele inel la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates