Saturday, 23 Jun 18, 17.33.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Erlichioza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Erlichioza la câini
Erlichioza la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.40.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Erlichioza la câini
Erlichioza la câini este o infectie cauzata de Rickettsia Ehrlichia canis şi organismele lewinii Ehrlichia. Aceste bacterii sunt raspandite de capusa câine maro şi bifaţi Lone Star, respectiv. Rickettsiae sunt un tip de bacterii care traiesc intr-o celula, în acest caz,, organismului celulele albe din sange, care sunt distruse în procesul de.
În timp ce există un număr de specii în genul Ehrlichia, E. canis şi E. lewinii sunt cele două care sunt principala preocupare pentru câini, cu E. canis fiind formularul de mai diagnosticat (act de faptul că aceste bacterii pot infecta alte animale, precum şi, inclusiv oamenii). Aceasta boala este văzut pe tot parcursul anului şi în întreaga Statele Unite continentale, dar este mai frecvent pe coasta Golfului, de Est litoral, Sud-vest şi California, zone geografice, care tind să aibă o abundenta de zile calde. Formele cronice şi grave ale acestei boli sunt mai reprezentative în Doberman Pinscher si ciobanestii germani.
Simptome si tipuri de
Există trei etape ale Erlichioza:
Acută etapă:
Simptomele prezent în jurul valorii de 1-3 săptămâni după muşcătură de căpuşă infectate
Ganglionii limfatici
Slăbiciune
Letargie
Depresiune
Lipsa poftei de mâncare
Respiraţie dificilă
Membrelor edem
Subclinică etapă:
Bacteriile pot fi prezente timp de luni sau ani fără simptome clinice
Etapa cronică:
Sângerare anormală
Nasului sângera
Severă în scădere în greutate
Febră
Din cauza inflamaţie a plămânilor probleme de respiraţie
Inflamaţie şi durere în comun
Convulsii în unele animale
Lipsa de coordonare
Şeful prelate
Durere oculară
Anemie
Insuficienţă renală
Paralizie
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor, inclusiv activităţile recente, şi a mediului cainele tau isi petrece timpul în. Este de la sine înţeles că, dacă câinele dumneavoastră a fost recent muscat de o capusa, va trebui să împărtăşească această informaţie cu medicul dumneavoastră veterinar.
Împreună cu teste standard lichid, complet de sânge conta (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei, medicul veterinar va avea nevoie, de asemenea, să efectueze mai multe teste specifice pentru izolarea E. canis. Reacţie în lanţ a polimerazei (PCR) de testare, care izolează ADN-ul a agentului cauzal, este acum frecvent utilizate pentru confirmarea. PCR de încercare, în combinaţie cu un test pentru anticorpi la infecţia Ehrlichia, este de obicei cel mai bun mod de a face un diagnostic concret.
Tipic, Erlichioza va provoca o scădere a numărului de trombocite (celulele implicate în coagularea sângelui), o condiţie menţionată în continuare trombocitopenie. Nu va fi, de asemenea, o scădere a numărului de neutrofile (un tip de celule albe din sânge), anemie, şi un număr crescut de limfocite (un tip de celule albe din sânge, de obicei, observate la infecţii avansate). Sumar de urina poate pune în evidenţă prezenţa de proteine ​​în urină, care rezultă din inflamarea rinichilor.
Alte indicaţii medicul veterinar va căuta sunt hemoragii la nivelul retinei a ochiului, inflamaţie a plămânilor, extinsă splina, şi inflamaţie a creierului sau a măduvei spinării. Dacă simptomele nervoase sunt prezente, cum ar fi o lipsa de coordonare sau de convulsii, medicul veterinar poate lua o probă de lichid cefalorahidian (CSF) pentru o evaluare ulterioară.
Tratament
Obiectivul principal al tratamentului este de a goli corpul a organismului şi de a stabiliza pacientul, prin gestionarea complicaţii cum ar fi anemie şi sângerare legate de această boală. Terapia standard cu antibiotice rămâne alegerea pentru tratament, împreună cu anti-inflamatorii medicamente pentru reducerea umflarea şi inflamaţie.
Medicul veterinar va trata, de asemenea, cainele cu terapia cu fluide pentru a menţine conţinutul de apă, si daca anemia este severa, o transfuzie de sange poate fi, de asemenea, necesară. Alte medicamente si terapii va fi ales pe scena de boala cainele se confruntă cu. Prognosticul este cel mai bine atunci când tratamentul este inceput devreme.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Erlichioza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates