Friday, 22 Jun 18, 17.24.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Activitatea redusă a stomacului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Activitatea redusă a stomacului la câini
Activitatea redusă a stomacului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.44.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Gastric stază la câini
Atunci când stomacul este întreruptă în funcţionarea sa normală, o afecţiune numită stagnare poate avea ca rezultat. Stază este atunci cand stomacul incetineste contractiile sale, şi chiar să nu mai funcţioneze cu totul. Acest lucru duce la balonare si acumularea de gaze în stomac, care poate fi o condiţie incomod pentru un animal. Întreruperi în lucru a stomacului a unui caine poate fi introdusă de către mai multe conditii.
Simptome si tipuri de
Principalele simptome ale stază la câini sunt:
Durere în stomac (abdomen)
Balonare (umflare)
Zgomote huruitul din stomac (borborhygmus)
Vărsături
Scăderea poftei de mâncare
Scădere în greutate
Cauze
Atunci când mişcarea (motilităţii) de stomac incetineste sau se opreste, Sunt multe lucruri să ia în considerare ca posibile cauze. Probleme cu stomacul în sine şi capacitatea sa de contract sunt cauze rare de stază, dar nu apar. Aceste tipuri de probleme sunt mai puţin frecvente la animalele tinere.
Semne şi simptome de staza sunt de obicei rezultatul unei probleme subiacente care determină stomacul să nu mai funcţioneze. Astfel de probleme pot include:
Ulcere gastrice
Cancer al stomacului
Medicamente
Stres, durere, sau trauma
Infecţii ale stomacului sau intestinelor (gastrită; enterită)
Obstacole sau blocaje la nivelul stomacului sau intestinului
Chirurgie care afectează intestinul sau de stomac
Tulburări metabolice ale organismului (anemie, Hipotiroidism, acidoză)
Distensie şi flipping de stomac (Gastric dilatare-volvulus sindrom sau GDV)
Extinsă esofag (megaesophagus)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua teste de rutină pentru a exclude orice cauza potenţială a vărsături. Testele de bază includ un examen fizic, complet de sânge conta (CBC), sânge chimie profil, sumar de urina, examinare fecale şi razele X. Dacă este necesar, o tehnica imagistica special numit un studiu de contrast pot fi utilizate. Acest studiu va implica furnizarea de câine o doză orală de material lichid (bariu) care apare pe X-raze. Filmele sunt luate la diferite etape pentru a examina trecerea de bariu prin corp.
Testele de specialitate pot fi necesare în cazul în care examenele de rutină şi mai puţin invazive nu punct la problema. În unele cazuri,, un domeniu flexibil, cu un aparat de fotografiat (endoscop) poate fi utilizat pentru a examina nivelul stomacului şi intestinului. Acest test presupune ca animalul să fie plasate sub anestezie. Mici mostre de tesut (biopsie) pot fi luate pentru testarea prin utilizarea a domeniului de aplicare. Aceste probe vor ajuta exclude afecţiuni grave, în stomac, cum ar fi cancerul.
Tratament
Majoritatea pacienţilor pot fi trataţi cu schimbarile de dieta la domiciliu. Alimente cu conţinut scăzut de grăsime şi de saraca in fibre într-o consistenţă semi-lichide sau lichide sunt, de obicei, prescris. Mese ar trebui să se acorde în frecvente, cantităţi mici. În multe cazuri de tulburări motilităţii stomacului, schimbarile de dieta singur va gestiona problema. În cazurile care includ vărsături şi deshidratare gravă, câinii trebuie să fie spitalizat şi trataţi cu lichide si electroliti administrate intravenos (IV). În funcţie de procesul de boli subiacente, intervenţie chirurgicală poate fi indicată pentru a corecta problema (g, GDV sau cancer).
Medicamente Terapia poate ajuta la creşterea contracţii musculare şi pentru a permite circulaţia de materiale din stomac la animale cu probleme pe termen lung. Cele doua medicamente principale utilizate în tratamentul de staza sunt metoclopramida şi cisapridă. Metoclopramida este un medicament pe cale orală, cu proprietăţi anti-voma, care este dat 30 a 45 de minute înainte de hrănire. Efecte reversibile adverse pot să apară cu acest medicament şi include modificări de comportament, depresiune, sau hiperactivitate.
Cisapridă este un medicament pe cale orală, de asemenea, date despre 30 de minute înainte de mese. Acesta stimuleaza motilitatea si este dovedit a fi mai eficace decât metoclopramidă. Cisapridă nu produce aceleaşi efecte adverse la nivelul sistemului nervos; totuşi, aceasta poate provoca vărsături, diaree, şi depresia. Acest medicament a fost limitată din cauza efectelor adverse la om, dar pot fi obţinute de către medicii veterinari, printr-o farmacie specială care va compun medicamente.
Alte medicamente care pot fi utilizate pentru a promova golirea stomacului şi de a stimula motilitatea la câini includ eritromicina, claritromicină, domperidonă, ranitidină, şi nizatidina.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Activitatea redusă a stomacului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates