Saturday, 23 Jun 18, 02.21.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Episclerita la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Episclerita la câini
Episclerita la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.47.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Episclerita la câini
Roşeaţă din partea alba a ochiului (episclera) este o condiţie medicală menţionată în continuare episclerita. Această afecţiune este de obicei benigne şi uşor de a trata cu unguente topice sau picături pentru ochi. Inflamaţie va apărea fie ca un nodul mic sau o ingrosare a sclerei cu nici o descărcare de gestiune sau legate de excesul de rupere. Desi inflamatia este de obicei incluse în domeniul specific, este posibil pentru inflamaţie să se răspândească în alte zone ale ochiului. Prognosticul este în general pozitivă, cu tratament, deşi există unele complicaţii posibile care pot să apară.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Episclerita poate apărea ca o creştere mică sau de masă (nodul) în ochi. Nodul poate fi buna, nedureros, roz, sau bronz în culoare, sau ar putea să arate ca o masă de firmă. În unele cazuri,, inflamatia poate fi răspândite mai mult, cauzând ochiul cainelui tau de a deveni inrosita si iritata. Cainele tau poate, de asemenea, apar dureri oculare, arată semne de disconfort, freca ochiul său frecvent, Descărcarea de gestiune au, sau măcar pe aproape ochiul afectat.
Cauze
Dezvoltarea acestei inflamatii este considerat a fi legate de sistemul imunitar. De asemenea, infecţii bacteriene sau infecţii fungice, cancer (limfom), ochi trauma, glaucom şi au fost cunoscute de a provoca la ochi pentru a deveni inflamate.
Diagnostic
Medicul veterinar va dori să efectueze un examen complet ochi şi exclude alte cauze posibile pentru inflamaţie. Dacă există o masă mare situat în ochi, o biopsie pot fi efectuate pentru a exclude cancerul. De asemenea, este posibil că există un obiect străin în ochi faptul că provoacă inflamaţie sau infecţie.
Tratament
Cele mai frecvente forme de tratament pentru această afecţiune sunt de actualitate unguente şi picături pentru ochi, variind în concentrare şi pe baza de severitatea inflamaţiei. În majoritatea cazurilor,, Tratamentul poate fi efectuat pe o baza in ambulatoriu, cu observaţie recomandată peste următoarele săptămâni pentru a se asigura că această condiţie se vindeca şi că nu apar complicaţii grave. Un guler elisabetan poate fi utilizat pentru a preveni cainele de la zgârierea sau frecarea la ochi in timp ce se vindeca, şi va trebui să rămână de atent pentru orice modificări în ochii cainelui, astfel încât aveţi posibilitatea să le raporteze la medicul veterinar imediat, înainte de complicaţii pot să apară.
Administrare
Această condiţie se poate repeta ocazional. Uita-te pentru semne de descărcare de gestiune (mucus), înroşire, sau de creştere în nodul. Există unele complicaţii cunoscute, cum ar fi pierderea vederii, cronice durere oculară, şi glaucom.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Episclerita la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates