Wednesday, 25 Apr 18, 06.51.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bromethalin intoxicaţii podenticide la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bromethalin intoxicaţii podenticide la câini
Bromethalin intoxicaţii podenticide la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.49.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Bromethalin intoxicaţii podenticide la câini
Bromethalin rodenticid toxicitate, mai multe denumit în mod obişnuit otravire şobolan, apare atunci când un câine devine expuşi la bromethalin chimice, o substanţă toxică care se găseşte într-o varietate de otrăvuri şobolan şi şoarece. Ingestia de bromethalin poate duce la o creştere a presiunii lichidului cefalorahidian (lichid în membrana de craniu, care în esenţă, creierul pluteşte în) şi edem cerebral (acumulare de apa in exces la nivelul creierului). O varietate de simptome neurologice bazate pot rezulta din această, inclusiv tremor muscular, convulsii, şi afectarea circulaţie.
În timp ce alte specii pot fi afectate de ingestie accidentală de otravă de şobolani, pisicile şi câinii sunt cel mai frecvent predispuse la această condiţie.
Simptome si tipuri de
Simptomele comune de intoxicatii la câini includ pierderea poftei de mâncare (anorexie), afectată circulaţia, paralizia membrelor posterioare animalului, tremors uşoară musculare, convulsii generalizate, şi o depresie a sistemului nervos central. Ingestia de doze extrem de mari poate provoca un debut brusc de tremors musculare, şi chiar convulsii.
Semnele clinice se dezvolta de obicei în decurs de două până la şapte zile de ingestie bromethalin; totuşi, este posibil ca semnele nu se va dezvolta până la două săptămâni după ingerare. În cazul în care otrăvire este uşoară, cu ingestie minim bromethalin, simptomele se pot rezolva în una până la două săptămâni de debut, deşi unii caini pot continua să arate semne de patru până la şase săptămâni.
Cauze
Toxicitate Bromethalin rodenticid apare cu ingestia de rodenticide care conţin bromethalin chimice. Câinii pot fi, de asemenea, ţinte ale otrăvirii secundare în cazul în care mănâncă şobolani sau şoareci care au ingerat otrava ei înşişi. Doze toxice din bromethalin sunt estimate a fi 2.5 mg / kg pentru câini.
Diagnostic
Dacă se suspectează bromethalin toxicoza, Testarea va include o analiză de urină, şi imagistica creierului cu imagistica prin rezonanta magnetica (RMN), sau o tomografie computerizata (CT) scanare, care ar putea dezvălui exces de lichid la nivelul creierului (medical cunoscut sub numele de edem cerebral).
Alte diagnostice posibile care pot provoca simptome similare cu cele ale bromethalin toxicoza includ sindroame neurologice produse de evenimente traumatice (cum ar fi un accident de maşină), expunerea la agenţi infecţioşi şi alte toxice, sau o tumora de creştere.
Tratament
Dacă se produce intoxicatii bromethalin, tractul digestiv al cainelui trebuie să fie decontaminat cât mai curând posibil. Acest lucru poate fi făcut iniţial de vărsături inducerea, administrarea şi apoi cărbune activat şi un purgativ osmotic (aceasta induce intestinele câinelui la gol). Acest lucru trebuie făcut la fiecare patru până la opt ore pentru cel puţin două-trei zile în urma otrăvirii, sau ca prescris de către medicul veterinar. Unele medicamente sunt disponibile, care pot fi folosite pentru a controla simptomele, cum ar fi tremor musculare şi convulsii.
Prevenirea
Pentru a preveni bromethalin toxicoza, a se asigura că cainele tau nu are acces la otrăvuri rozătoare. Dacă alegeţi să utilizaţi otrava de sobolani in casa ta cu pisici, veţi dori să staţi vigilenta pentru rozătoare mort, astfel încât să poate dispune în mod corespunzător dintre ele înainte de a cainelui tau poate ajunge la ele.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bromethalin intoxicaţii podenticide la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates