Tuesday, 24 Apr 18, 09.02.20

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Otravă şobolan toxicitate la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Otravă şobolan toxicitate la câini
Otravă şobolan toxicitate la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.49.59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Intoxicaţii cu pesticide şi rodenticide este unul dintre pericolele cele mai comune de uz casnic pentru animalele de companie. În acest caz,, fosfura de zinc otrava va fi analizată, ca un vinovat pentru starea de sănătate potenţial animalului tau de companie. Fosfura de zinc este un ingredient folosit în anumite otrăvuri şobolan, şi este, de asemenea, frecvent utilizat de către profesionişti de combatere a dăunătorilor. Unul din fosfura de zinc efecte are asupra corpului este o eliberare de gaze în stomac, astfel că un animal care a ingerat otrava fosfură de zinc care conţin va avea respiraţie cu miros de usturoi sau peşte stricat. Tratamentul este simptomatic (pe baza simptomelor), şi efectele secundare ale intoxicatiei fosfură de zinc pot persista timp de câteva zile după tratament.
Simptomele
Usturoi sau miros de peşte stricat în respiraţie (cu nici o istorie recentă de a manca oricare dintre aceste alimente)
Rapid respiraţie, respiraţie dificilă
Sânge în voma
Depresiune
Slăbiciune
Convulsii / crize
Cauze
Ingestia de otravuri
Rozătoare Poison
Gândac de bucătărie otravă
Pest otravă
Orice otravă care conţin fosfură de zinc
Dacă bănuiţi că animalul dumneavoastra de companie a venit în contact cu otravă de şobolani sau mouse-ul, si vedeti unele dintre simptomele enumerate mai sus, va trebui să aibă animăluţul văzut de un medic înainte de sanatatea animalului tau de companie devine critică. Reţineţi că, în cazul în care animalele de companie iese de la toate uşile nu este posibil contact cu otravă rozatoare. Ar putea fi în curtea vecinului, într-un sac de gunoi, pe o alee, sau, în ceea ce priveşte pisici, otrava ar fi fost ingerate de un şobolan sau mouse-ul ca pisica ta a prins şi pe mestecate. Chiar dacă nu trăim într-o zonă în care şobolanii sau şoarecii sunt un motiv de îngrijorare, otravă rozătoare pot fi utilizate pentru alte comune dăunătorilor tramvai, ca ratonul, oposumii, sau veveriţe.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie şi activităţile recente. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, şi un sumar de urina.
Tratament
În cazul în care animalul dumneavoastra de companie a ingerat fosfură de zinc prin otravă de şobolani, să încurajeze vărsături să expulzeze otravă. Pentru acordarea primului ajutor imediat, dacă sunt pozitive pe care animalul dumneavoastra de companie a ingerat acest substanţe toxice, încercaţi să provocaţi voma cu o soluţie simplă de peroxid de hidrogen dintr-o lingurita pe cinci kilograme din greutatea corporala - cu nu mai mult de trei lingurite administrată la o dată. Această metodă ar trebui să fie folosite numai în cazul în care toxina a fost ingerat în ultimele două oră, şi ar trebui să fie administrat doar de trei ori, distanţate în afară, la intervale de zece minute. Daca animalul tau nu a vomitat după a treia doză, nu-l utilizaţi, sau ceva mai departe, pentru a încerca să induce voma. Vărsături induse pot fi periculoase cu unele toxine, şi unele otravuri va face mai mult rău vine înapoi prin esofag decat au facut merge în jos. Nu folositi nimic mai puternic decât peroxidul de hidrogen, fără acordul medicului veterinar, şi nu se provoca voma decât dacă sunt absolut sigur de ceea ce animalul dvs. a ingerat. Daca animalul tau are deja vomitat, nu încercaţi să forţaţi vărsături mai mult.
O finală cuvânt, nu se provoca voma daca animalul tau este inconştient, are probleme de respiraţie, sau se prezintă semne de suferinţă gravă sau şoc. Fie ca vomita dumneavoastră de companie sau nu, după îngrijire iniţială, trebuie să-l grabă într-o instalaţie veterinar imediat.
Nu există un antidot specific pentru intoxicaţie fosfură de zinc. Cursul cel mai probabil, medicul veterinar va lua este un lavaj (intern de spălat) a stomacului animalului tau de companie cu o soluţie de bicarbonat de cinci la sută de sodiu, care va ridica nivelul pH-ului gastric şi formarea de gaze cu întârziere ca urmare a înghiţit otravă fosfura de zinc.
Prevenirea
Cea mai buna prevenire este de a păstra toate otrăvurile (în special rozătoare otrăvuri) la îndemâna animalului tau de companie. Neglijent plasate, sau stocate, otrăvuri sunt un pericol potential fatala, care poate fi uşor evitată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Otravă şobolan toxicitate la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates