Sunday, 24 Jun 18, 20.24.00

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tahicardie sinusală la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tahicardie sinusală la câini
Tahicardie sinusală la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.52.48 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tahicardie sinusală la câini
Tahicardie sinusală (ST) punct de vedere clinic este descris ca un ritm sinusal (emoţie) cu impulsuri care apar într-un ritm mai rapid decat in mod normal: mai mare decât 160 de batai pe minut (bpm) la câini de dimensiuni standard, 140 bpm în gigant rase, 180 bpm în jucărie rase, şi 220 bpm la căţei. Modificări ale frecvenţei cardiace, de obicei, implică o acţiune reciprocă a diviziunilor parasimpatic şi simpatic a sistemului nervos autonom.
Tahicardie severa poate compromite debitului cardiac, ca rate prea rapidă a scurta timpul de umplere diastolică, punctul în care camerele inimii se dilata si se umplu cu sange – care are loc în spaţiul dintre bate inima. În special în inimile bolnave, creşterea frecvenţei bătăilor inimii poate nu reuşesc să compenseze scăderea volumului, care rezultă în scăderea debitului cardiac, scăderea fluxului sanguin coronarian şi o creştere simultană în cererile de oxigen. Aceasta este cea mai frecventa aritmie benigne la câinii. Este, de asemenea tulburare ritmul cele mai frecvente la pacienţii post-operatorie.
Simptome si tipuri de
Deseori, nu prezintă semne clinice, deoarece este o condiţie răspuns compensatorii la o varietate de subliniază
Dacă asociate cu boli cardiace primar, slăbiciune, intoleranţă la exerciţiu, sau pierderea conştienţei pot fi raportate
Pale membranele mucoase daca este asociat cu anemie sau insuficienţă cardiacă congestivă
Febra poate fi prezentă
Semne de insuficienţă cardiacă congestivă, cum ar fi scurtarea respiraţiei, tuse, şi mucoase palide pot fi prezenţi atunci când ST este asociat cu boli cardiace primar
Cauze
Fiziologic
Exerciţiu
Durere
Reţinere
Excitare
Anxietate, mânie, frică
Patologic
Febră
Insuficienţă cardiacă congestivă
Pulmonare cronice, boli
Şoc
Lichid în piept
Anemie
Infecţie / sepsis
Nivelurile scăzute de oxigen / hipoxia
Pulmonară cheag de sânge
Hipotensiune arterială
Reducerea volumului de sânge
Deshidratare
Tumoare
Factorii de risc
Tiroidiană medicamente
Primar boli cardiace
Inflamaţie
Sarcină
Diagnostic
Deoarece există atât de multe lucruri care pot provoca această condiţie, este dificil de diagnosticat şi diferenţieze de alte boli similare. Veterinarul tau va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de o inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de simptome pe care le-au furnizat şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina,care pot arăta infecţii ale sângelui sau tulburări ale organelor (g, inimă, rinichi).
Medicul dumneavoastră poate, de asemenea, pentru radiografii toracice pentru a cauta dovezi a unor boli cardiace sau tumori primare. O electrocardiogramă (ECG, sau ECG) este esenţială pentru evaluarea curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace (care stă la baza capacitatea inimii de a contracta / bate), şi pot arăta boli cardiace structurale care afectează inima. Ultrasunete şi angiografia sunt, de asemenea, foarte utile pentru evaluarea maselor suprarenale. Medicul dumneavoastră vă poate efectua, de asemenea, o scanare tiroida pentru a evalua cainele pentru hipertiroidism.
Tratament
Veterinarul tau va elabora un plan de tratament pentru cainele dumneavoastra, o dată pe diagnosticul a fost confirmat. Dacă există o cauza de baza, care va fi principala preocupare de tratament.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tahicardie sinusală la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates