Wednesday, 25 Apr 18, 22.17.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tahicardie supraventriculara la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tahicardie supraventriculara la câini
Tahicardie supraventriculara la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.53.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Bătăi rapide ale inimii la caini
Tahicardie supraventriculara (SVT) se referă la un ritm cardiac anormal de rapide, originare de mai sus ventriculelor inimii. Aceasta poate să apară în timpul perioade de repaus sau de activitate scazuta (eu, în alte momente decât exercitarea, boală, sau stres). Un ritm cardiac, care rămâne excesiv de ridicat pe termen lung (cum ar fi cele observate cu SVT) poate duce la infarct miocardic progresivă (inima musculare) eşec, precum şi insuficienţă cardiacă congestivă.
SVT pot trece neobservate atunci când este periodică, dar atunci când există sunt repetitive supraventriculare premature depolarizations electrice inima (schimbari in potentialul electrica a inimii) faptul că provin dintr-un site, altul decât nodul sinusal (pacemaker a inimii), cum ar fi in muschi atriale sau atrioventricular ţesutului nodal, condiţie poate deveni o problema grava de sanatate.
Simptome si tipuri de
SVT lent sau atacuri rare de SVT
Nu prezintă semne clinice
Fast SVT (Rata de inima de mai sus 300 de batai pe minut)
Slăbiciune
Leşin
Insuficienţă cardiacă congestivă (CHF)
Tuse
Respiraţie anomalii
Cauze
Există mai mulţi factori care pot duce la SVT, inclusiv:
Boală de inimă
Toxicitate digitalică
Tulburări sistemice
Dezechilibru electrolitic
Automaticitate anormală într-un accent ectopică (atunci când inima bate prematur sau în afara parametrii normali)
Unii caini dezvolta chiar SVT din cauza unei predispozitii genetice sau din cauza unui motiv necunoscut.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de simptome care vă oferă. Testele standard de laborator includ un profil biochimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude boli sistemice, cancer, şi dezechilibre electrolitice.
O electrocardiogramă (ECG) de înregistrare poate fi utilizat pentru a examina curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace (care stă la baza capacitatea inimii de a contracta / bate). Un EKG (cu studii Doppler) poate permite, de asemenea, medicul veterinar pentru a caracteriza tipul şi gravitatea oricărei boli de inima care stau la baza, precum şi evaluarea funcţiei miocardice pentru câini care suferă de SVT primar.
În plus, pe termen lung ambulator (Holter) înregistrarea EKG poate detecta atacurile de SVT, în cazuri de leşin inexplicabile, în timp ce eveniment (buclă) aparate de înregistrat poate detecta paroxistica (atacuri grave) SVT la câinii cu episoade rare de sincopă (leşin).
Tratament
Câini cu SVT susţinute sau semne de insuficienţă cardiacă congestivă ar trebui să fie spitalizat imediat. Acolo pot fi supuşi o varietate de non-farmacologice, intervenţii de urgenţă, inclusiv manevre vagale, precorial tronc, şi / sau cadioversion electrice. Oferind o lovitura de pumn precordiala este de succes într-o încheiere SVT mai mult 90 la suta din timp, dar se poate rupe ryhtym doar pentru o perioadă scurtă.
Pentru a efectua o lovitura de pumn precordiala, câine este plasat pe partea dreaptă şi apoi “thumped” în regiunea afectată cu un pumn în timp ce înregistrarea EKG.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tahicardie supraventriculara la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates