Friday, 22 Jun 18, 22.58.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Boala racoon la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala racoon la câini
Boala racoon la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.54.39 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Baylisascariasis la câini
Cel mai frecvent numite “raton boală” datorită prevalenţei sale în populaţia enot, baylisascariasis vine de la contactul cu materiile fecale raton, şi din ţesuturi de origine animală ingerarea că este infectat cu procyonis Baylisascaris parazit.
Denumit în mod obişnuit roundworm, the B. procyonis larve se găseşte într-o mare parte a populaţiei de animale, inclusiv oamenii — efectuarea acestei o boala zoonotici, ceea ce înseamnă că se poate raspandi de la un animal infectat la alte specii de animale, care include oamenii. Ratonul sunt operatorii de transport optima a acestui vierme, deoarece starea de sănătate a enot nu este afectată negativ, acest site este gazBeala şi diseminator de parazit. The B. procyonis larve este de obicei răspândit prin materii fecale în mediu. Orice contact cu materiile fecale, sau cu sol care a fost folosit de un raton infectat, poate duce la infectii sistemice. Prin urmare, este esenţial să se practica metode de evitare şi de precauţie în zonele în care ratonii sunt predominante.
Transportatorii intermediare sunt păsări, iepuri şi rozătoare, printre alte animale. Larva este cunoscută pentru a migra la creier, în cazul în care aceasta afectează sistemul nervos. În această stare a slăbit, animale mici devine o captură uşoară, şi larva este ingerat în cazul în care animalul prădător (eu, un câine) ţesutului ingera din animalul infectat. Acesta este un alt mod în care viermele este difuzată la alte animale.
Această boală este cunoscută pentru a avea loc pe întreg teritoriul Statelor Unite, cu focare raportate în grădinile zoologice şi în exploataţiile agricole. Totuşi, apariţie a unui focar se poate produce oriunde animalele sunt ţinute împreună în grupuri mari.
În timp ce această infecţie poate fi adesea tratate la câini adulţi, este aproape intotdeauna fatal pentru catei. În plus,, deoarece viermele atacurile uneori creierului si sistemului nervos, această infecţie pot fi confundate pentru rabie. Dacă se suspectează rabie, poate veţi dori să solicite medicului veterinar pentru a testa prezenţa B. procyonis.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Două tipuri de baylisascariasis au fost raportate la câini: infecţii intestinale şi boli viscerale. Dezvoltarea roundworm începe cu ingestia de ouă roundworm. Ei migrează apoi la intestine, în cazul în care îl dezvolte în continuare înainte de migrarea lor finală în viscerele (organele care ocupă cavităţile abdominală), sistemului nervos, sau ochi. Aceste tipuri de infecţii sunt menţionate la, respectiv, ca migrans larvar; visceral larvar migrans (VLM); neural larvar migrans (NLM); şi oculare migrans larvelor (OLM).
Forma intestinală este cel mai frecvent intalnite la câini adulţi, în timp ce infectarea a organelor interne, în special creierul si maduva spinarii (visceral boală) este mai frecventă la catei. De multe ori, nu exista nici un simptom exterior asociate cu debut precoce a bolii, dar ocazional câini vor arăta semne de boli neurologice ca urmare a vierme ataca sistemul nervos. Semne de boli neurologice (NLM) include:
Mers instabil / pierderea de coordonare sau de control muscular (ataxie)
Dificultate manca / înghiţire (disfagie)
Letargie, în poziţie culcată excesiv (poziţie culcată)
Circling
Confiscare
Confuzie, lipsa de atenţie
Infecţii ale viscerelor (VLM) pot prezenta simptome de ficat şi / sau boli pulmonare, în timp ce infecţie a ochiului (OLM) nu pot fi aparent până la cainele tau a pierdut de utilizare a viziunii sale.
Cauze
Cea mai comună metodă de obţinere a infectiei provine de la partajarea de-o zonă infectată cu ratoni. Un caine poate deveni infectate cu boala de la care intră în contact cu materiile fecale raton, de la ingestia de B. procyonis ouă, care pot rămâne viabile în sol mult timp după fecale enot sa dezintegrat sau a fost eliminat, de la ingestia de tesut animal care este infectat cu roundworm (g, iepuri, păsări, etc), sau de la contact apropiat cu alte animale infectate.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate. Cunoaşterea calea parazitul a luat este esenţială pentru tratarea infecţiei în mod corespunzător.
Formă intestinale de baylisascariasis este găsit prin examinarea fecalele câinelui, în timp ce forma larvara pot fi găsite în asociere cu alte boli, cum ar fi rabie, canin răpciugă, şi defecte congenitale neurologice. Un test Papanicolau directă fecale va detecta forma a bolii intestinale, în timp ce forma larvara pot fi găsite de obicei printr-un ochi (oftalmoscopice) examinare, sau de către un examen de laborator de o mostra de tesut.
Tratament
Daca cainele tau teste pozitive pentru acest parazit, există mai multe medicamente care pot fi administrate.
Pentru formularul intestinale:
Pyrantel pamoate
Febantel
Praziquantel
Ivermectin
Mibemycin oximă
Pentru forma larvara:
Glucocorticoizi
Pe termen lung albendazolul
Prevenirea
Cel mai important pas preventive este de a menţine casă departe de zonele cu ratonii şi pentru a preveni casă de la ingerarea ţesuturi de origine animală. Alte măsuri care pot fi luate pentru a proteja familia şi animalele de companie din acest parazit sunt de a păstra Dulapuri cu nisip acoperite, verifica proprietatea dumneavoastră pentru excrementele animalelor raton şi decedaţi, şi asiguraţi-vă că cainele sau catelusul a fost deparazitati.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala racoon la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates