Friday, 27 Apr 18, 10.47.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Febră Q la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febră Q la câini
Febră Q la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.55.18 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Boli bacteriene zoonotice la câini
Boala Febra Q este cauzată de Coxiella burnetii, o bacterie patogenă care este structural similar cu bacteria Rickettsia, dar genetic diferite.
O dogwill cel mai frecvent infectate cu organismul în cazul în care înghite fluidele corporale infectate (eu, urine, scaun, lapte, evacuările), ţesuturi, carcase sau bolnave (g, cei de la bovine, oaie, sau caprine). Bacteria poate deveni, de asemenea, aeropurtate şi este transmisibile prin purici sau paduchi, care efectuează C. burnetii, în forma sa parazitare.
Febra Q este o endemică în toată lumea, care afectează câinii şi pisicile de orice varsta, gen, sau rasa, şi ca o boală zoonotici, este transmisibile la om. Care trebuie să fie luate atunci când se ocupă cu fluide corporale, organe, şi / sau material ţesut de orice animal, în special animalele de fermă. Aruncaţi toate naşterii rămâne în mod corespunzător şi pentru hrana animalelor produsele pisică pasteurizate numai.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Plămânii sunt considerati a fi principalul portal de intrare în circulaţia sistemică. C. burnetii va reproduce apoi în garnitură de organe de, cauzează vasculită pe scară largă. Inflamarea vaselor de sânge câinelui va duce la moartea celulelor din sânge sale şi hemoragie a plămânilor, ficat, şi a sistemului nervos central.
După ce câinele a contractat boala se poate afişa unele dintre următoarele simptome:
Febră
Letargie
Anorexie
Depresiune
Necoordonare
Convulsii
Avort (nu sunt comune la câini)
Tipuri de simptome afişează de câine şi de severitatea febrei Q va depinde în ultimă instanţă pe tulpina special al organismului cainelui este infectat cu. De multe ori, animale cu C. burnetii va suferi o perioadă de latenţă (inactivitate). Totuşi, în timpul procesului de nastere bacterie poate reactiva, ca rezultat un număr mare de bacterii care intra in placenta, şi gazdă fluide corporale, urine, scaun, şi lapte.
Cauze
Expunerea la animalele infectate cu C. burnetii (în special cele care au născut de curând), căpuşe, puricii, şi păduchi.
Diagnostic
Furnizarea de un istoric detaliat al sanatatii cainelui si stilul de viata său de lider până la debutul simptomelor va ajuta medicul veterinar în diagnosticul.
Medicul veterinar va efectua apoi un profil complet de sânge pe pisica ta, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Odată colectate, serul cainelui sânge vor fi refrigerate pentru a ajuta la identificarea tipului de organism. Medicul veterinar va colecta, de asemenea, o mostra de tesut (g, din placenta) şi-l bagati la frigider pentru o utilizare ulterioară ca un inoculator.
Tratament
Exista medicamente care sunt eficiente în eliminarea infecţiei bacteriene, şi medicul veterinar vă va ghida în crearea unui plan de tratament eficient pentru câine. Totuşi, să fie conştienţi de faptul că C. burnetii este mai rezistent la eradicarea decât alte tipuri de Rickettsiae, un tip similar de bacterii.
Din cauza zoonoza de febră Q, grijă extremă atunci când manipularea animalelor infectate. Pentru a diminua riscul de transmitere a bolii, câinele dumneavoastră ar trebui să fie spitalizat imediat după ce se constată că au febră Q.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Febră Q la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates