Friday, 22 Jun 18, 22.55.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Puroi în cavitatea toracică de câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Puroi în cavitatea toracică de câini
Puroi în cavitatea toracică de câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 20.57.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pyothorax la câini
Pyothorax apare atunci cand puroi se acumulează în piept (pleural) cavitatea ca răspuns la o infecţie. Alcătuit din celule albe din sânge (neutrofile) şi celulele moarte, puroi este al organismului răspunsul natural imun la o infectie. În cele din urmă, celulele albe din sange mor, lăsând gros albicios galben-fluid, care este caracteristică de puroi.
Puroi care se acumulează în cavitatea toracică, totuşi, diferă de la un abces, în măsura în care nu creează un perete închis de ţesut pentru a inhiba bacteriile din răspândirea. În schimb, formularele de puroi în saci care linia de pleura, cicatrizare în cele din urmă cavitatea şi funcţia pulmonară severă afecta.
O infecţie bacteriană care se stabileşte în cavitatea toracică poate intra de la plămâni sau esofag. Câini obţine, în general, aceste tipuri de infecţii de la inhalarea obiecte straine cum ar fi iarba awns (perilor pe sfaturi de iarbă), sau de la răni piercing piept. Câini de vânătoare şi rasele sportive sunt cele mai susceptibile de a dezvolta astfel de infecţii.
Condiţia descris în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să învăţaţi cum pyrothorax afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Unele comune simptome asociate cu pyrothorax includ:
Tuse
Oboseală
Febra usoara
Durere in piept sau disconfort
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Scădere în greutate (uneori, doar semnul)
Creşterea, sau scăderea frecvenţei respiratorii
Reducere dupa exercitii cu recuperarea lentă a energiei
Istoria recentă a luptelor sau răni puncţie
Cauze
Cele mai frecvente cauze pentru pyrothorax includ infectii cu bacterii:
Bacteroides
Peptostreptococcus
Fusobacterium
Corynebacterium
Escherichia coli
Pasteurella
Streptococcus
Alte cauze includ infectii bacteriene şi fungice, care sunt de obicei din cauza agenţilor găsit în sol; g, actinomicoza, nocardiază
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, precum şi simptomele ei şi şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi orice răni lupta sau leziuni piept animalul dumneavoastra de companie ar putea avea susţinut.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit, verificarea pieptul câinelui dumneavoastră pentru inflamaţii ale ţesutului celular (celulită) sau cicatrici. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un electrolit panou. În plus, o analiza de urina proba de lichid din cavitatea toracică va fi trimis la laborator pentru citologic (microscopic) de evaluare şi colorarea gram — o procedura care face bacteriile mai vizibile prin făcându-l să stea afară de la alte celule.
O mostră de lichid in cavitatea pleurala va fi trimis pentru culturi bacteriene aerobe si anaerobe (bacteriile care au nevoie de oxigen, bacterii şi care nu, respectiv), şi pentru testarea serologică pentru a detecta prezenţa unui agent fungice. Dacă parazit S. lupi este suspectat, o examinare a esofagului (Esofagoscopie) se poate face.
Medicul veterinar poate utiliza, de asemenea, cu raze X si imagistica cu ultrasunete pentru a examina interiorul cavitatea toracică cainelui. Aceste imagini vor apărea lichid în cavitatea toracică, posibil pulmonar întărire (consolidare), pulmonar colaps, şi / sau mase.
Tratament
Cainii cu această condiţie ar trebui să fie internat în unitatea de terapie intensiva pentru tratament. Aceasta poate dura cateva zile sau saptamani pentru a eradica complet infecţia. Canalizare din cavitatea toracică printr-un tub este critică; altfel, condiţie nu poate fi rezolvată. Cavitatea toracică va fi clătit (prin tubul de piept) la fiecare şase până la opt ore cu cald, solutie salina sterila.
Tăiere — o tehnica care implica rapid lovirea peretelui toracic, dar nu cu forta suficienta pentru a răni animală — poate ajuta la indepartarea resturilor de la cavitatea toracică. O cultură de bacterii va fi repetată în cazul în care starea cainelui nu se îmbunătăţeşte.
Caine infectat ar trebui să fie încurajate să-şi exercite uşor — 10 minute la fiecare sase sau opt ore — respiraţie pentru a promova şi de a accelera procesul de recuperare. Dacă există abcese în plămâni, rigidizare a mucoasei cavitatea toracică, pulmonar lobi răsucire, agregarea extinse de pustule, sau în cazul în care este implicat mediastinul, intervenţii chirurgicale vor fi indicate.
Chirurgie va fi, de asemenea, necesară pentru înlăturarea unui corp străin în cazul în care medicul veterinar poate găsi pe X-ray, ultrasunete, tomografie computerizata (CT), sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN).
În cazul în care medicul veterinar alege pentru a efectua o toracotomie, animalul dvs. vor fi tratate cu medicamente durere în urma procedurii de, şi de antibiotice pentru a preveni infectia dintr-o incizie. Tipul de antibiotice pot fi modificate în funcţie de rezultatele testelor de sensibilitate şi a culturii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Puroi în cavitatea toracică de câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates