Saturday, 23 Jun 18, 11.56.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Prolaps rectal şi anal la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prolaps rectal şi anal la câini
Prolaps rectal şi anal la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 21.00.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Prolaps rectal şi anal la câini
Rect este sfârşitul regiunea terminal al intestinului gros, cu anusul servind ca o prelungire a rectului, de deschidere pentru a permite deşeurilor digestiv, pentru a părăsi corpul. Prolaps rectal sau anal este o afecţiune în care unul sau mai multe straturi de rect sunt deplasate prin anus, de deschidere care permite deşeurilor digestiv, pentru a părăsi corpul. Ea poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv tulburari ale aparatului digestiv, urinar, sau sisteme genitale.
Desi cainii de orice gen, vârstă, sau rasa pot fi afectate de această condiţie, aceste infecţii virale sau vierme sunt la risc crescut. Dacă doriţi pentru a afla modul în care aceste tulburări afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Prolaps rectal apare atunci cand toate straturile de ţesut anale / rectale, împreună cu căptuşeală rectal, pătrund prin deschiderea anala externa. Protruziei a mucoasei rectale prin orificiul anal extern, între timp, este doar mentionat ca prolaps anal.
Câini cu prolaps rectal va demonstra persistenta strecurat în timp ce trece scaun (sau defecare). Într-un prolaps incomplet, o mica parte a mucoasei rectului vor fi vizibile în timpul excreţie, după care se va prăbuşi. Într-un prolaps complet, va exista o masa de tesut persistentă ies din anus. În stadiile cronice de prolaps complet, acest tesut ar putea fi negru sau albastru în aparenţă.
Cauze
Un caine poate dezvolta prolaps rectal sau anal în cazul în care tulpinile în timp ce trece scaun, sau în cazul în care suferă o intervenţie chirurgicală pentru organele digestive inferioare. Alţi factori care contribuie pentru aceste două condiţii se numără:
Tulburări ale sistemului digestiv, care determina diaree, strecurat în timp ce scaune, prezenţa de viermi paraziţi sau de altă natură în sistemul digestiv, şi inflamaţii ale intestinelor mici sau mari
Tulburări ale sistemelor urinar si genital, cum ar fi inflamaţia sau de extindere a prostatei, inflamaţie a vezicii urinare, pietrele la rinichi, şi anormale de muncă sau de naştere proces
Constipaţie cronică, Prezenţa de sac, cum ar fi proeminente în intestin, tumori rectale sau anal, sau abatere de la nivelul rectului din poziţia sa obişnuită
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet al cainelui tau, inclusiv un produs chimic profil de sânge şi o hemogramă completă. Rezultatele vor reveni de obicei normale, deşi este posibil să existe un nivel ridicat de celule albe din sânge, similară cu cea observată atunci când o infecţie este prezent. Un test de probe scaune pot dezvălui prezenţa paraziţilor.
Alte proceduri de diagnostic includ raze X sau ultrasunete a zonei abdominale, care pot demonstra o prostata mare, corpuri străine, ingrosarea peretilor vezicii urinare, sau rinichi pietre.
Medicul dumneavoastră va efectua, de asemenea, un examen rectal manual să se simtă pentru mase ţesutului strămutate. În timpul examinării patologice ale ţesutului (pentru biopsie), acesta poate apărea umflat, şi se va scurge foarte încet roşii în sânge atunci când incizate. Ţesutului, dacă mort, apare purpuriu inchis sau negru si debordeaza de sânge albastru atunci când incizate.
Tratament
Cazul în care câinele dumneavoastră are o infecţie concurente bacteriene sau virale, sau de un parazit infestare, medicul veterinar va trebui să-l trateze mai întâi cu un medicamentele necesare antibiotice sau anti-parazitare. Odată ce cauza principala a prolaps a fost identificată şi tratată, medicul veterinar va trebui mai întâi pentru a reduce umflarea şi a reveni ţesutului strămutate la locaţia corespunzătoare în interiorul anusului cainelui.
Acest lucru se poate face manual, prin efectuarea de un masaj blând pe zona, sau prin folosirea geluri lubrifiante sau agenti de actualitate (g, o 50 la sută dextroză soluţie), care ajută la reducerea umflarea. Un agent anestezic poate fi administrat pentru a calma durerea şi disconfortul. Anestezic cel mai frecvent utilizat este o epidurala; totuşi, medicul veterinar va face decizia sa bazat pe nevoile individuale ale cainelui tau.
Următor, medicul veterinar poate alege să cusatura ţesutului proeminente în locaţia corespunzătoare pentru a păstra ţesutului în locul şi pentru a preveni o reapariţie a unui prolaps. Suturi string pungă sunt cel mai probabil alegerea pentru această procedură, si firele va fi lăsat liber suficient pentru a permite camerei de excreţie.
În cazul în care tulburare se dovedeşte a fi mai adanc in canalul cainelui rectal, intestin poate solicita repararea chirurgicală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prolaps rectal şi anal la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates