Saturday, 23 Jun 18, 11.52.26

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Postpartum de calciu din sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Postpartum de calciu din sânge la câini
Postpartum de calciu din sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 21.03.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Postpartum eclampsie la câini
Eclampsie este o deficienţă de calciu din sânge (hipocalcemia) care se dezvolta in săptămâni după naştere, deşi se poate dezvolta înainte de naştere sau în timpul alăptării. De asemenea, numit “febră laptelui” puerperale sau tetanie, eclampsie este, de obicei din cauza unei glandei paratiroide hipoactive, glanda care este responsabil de reglementarea hormon paratiroidian, care, la rândul său, regleaza cantitatea de calciu care este stocat in oase, care urmează să fie eliminate după cum este necesar pentru utilizarea în sânge. Deoarece nu a glandei paratiroide fiind semnalate pentru a stimula parathormon pentru a elibera calciu din oase in organism, atunci când laptele curva vine în şi cererea pentru calciu creşte brusc, glandei paratiroide nu este în măsură de a răspunde destul de rapid pentru ea trebuie să fie îndeplinite. Lipsa de calciu rezultate din contractiile tonoclonic a muschilor scheletici, în cazul în care muşchii în contract organism convulsiv, limitator de circulaţie.
Aceasta boala apare cel mai adesea cu puii primul şi în jucărie rasele. Chihuahua, miniatura Pinscher, vezi-Tzu, Miniature Poodle, Câini mexican fara par si pomeranieni sunt la risc crescut pentru eclampsie, cat rasele jucărie şi căţelele cu puii prima lor. Totuşi, pui nu sunt des afectate de eclampsie, deoarece nevoile lor nutritionale, inclusiv de calciu, sunt luate în grijă de către mama lor.
În plus,, de obicei, simptomele devin vizibile, în primul 40 zile după naştere, şi apare foarte rar în timpul sarcinii.
Simptome si tipuri de
Slab materne comportament
Nelinişte, nervozitate
Dezorientare
Skelter, scâncet
Vărsături
Diaree
Clumsy de mers pe jos, rigid mers
Facial mâncărime
Musculare tremors, tetanie (întregul corp rigid merge), convulsii
Câine se află în jos cu labutele rigid prelungit (data vazut, de obicei, 8-12 ore după prima instalare a simptomelor)
Ridicat temperaturii corpului, febră
Rapid, respiraţie grea
Pupile dilatate, care sunt greu de a contracta atunci când este expusă la lumină
Cauze
Suplimente de calciu în timpul sarcinii
Calciu inadecvat raportului fosfor in dieta in timpul sarcinii
Greutate corporală scăzută a raportului dimensiune gunoi
Alimentaţia deficientă în timpul sarcinii
Prima gunoi
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. Asiguraţi-vă că pentru a oferi medicul veterinar cu tipul de supliment timpul sarcinii au fost oferă cainele tau, şi detalii cu privire la dieta le-au fost hrana ei.
Teste standard va include un profil de sânge chimic, hemoleucograma si un panou de electrolit. De îndată ce panoul de electrolit este gata, de calciu seric total vor fi verificate de un test de sânge. În cazul în care concentraţia este mai mică de 7 mg / dl, cainele va fi diagnosticat cu eclampsie şi vor fi acordate suplimente de calciu imediat. De zahăr din sânge şi un nivel scazut de magneziu din sânge pot fi, de asemenea, prezenţi. Acestea pot fi, de asemenea, completate. Concentraţiei plasmatice a potasiului este ridicat în 56 la suta din cazuri. O electrocardiogramă (ECG) arată ritmul cardiac electrice vor fi de multe ori anormală.
Tratament
Aceasta este o afecţiune gravă şi pune viaţa în pericol, dar poate fi tratata rapid şi de sănătate a câinelui stabilizat în cazul în care ea este tratata cat mai repede simptomele devin evidente. Daca cainele tau are febra mare, medicul veterinar va încerca să o răcească, cu o apă rece şi ud ventilator pentru a aduce temperatura corpului până la o gamă normale. Medicul veterinar va trata cainele cu calciu intravenos până la nivelurile ei au crescut la un nivel de siguranţă, şi până la corpul ei singur este capabil să menţină nivelurile de calciu.
Medicul veterinar vă va sfătui să luaţi pui departe de a le împiedica de la asistenţă medicală, care urmează să fie hrănite de mână cu un lapte comercial pentru 24 oră, sau până când calciu mamei ser este stabilizat. Dacă, dupa ce mama se stabilizează, va opta pentru a permite în continuare asistenţă medicală pui, va trebui să se întoarcă la medicul veterinar pentru a monitoriza nivelul de calciu în sânge cainelui tau. În funcţie de faptul dacă trupul ei este capabil să înceapă producerea de cantităţi suficiente de calciu pe cont propriu, ea ar putea avea nevoie de a rămâne pe suplimente de calciu pentru un timp. Medicul dumneavoastră va stabili acest.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Postpartum de calciu din sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates