Sunday, 24 Jun 18, 20.26.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deplasarea posterioara a vezicii urinare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deplasarea posterioara a vezicii urinare la câini
Deplasarea posterioara a vezicii urinare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 21.06.05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Vezicii urinare pelvina la caini
Termenul “pelvine vezicii urinare” implică deplasarea a vezicii urinare din poziţia sa normală şi a afectat mărimea şi / sau poziţia a uretrei. Această condiţie este, de obicei observate la câini tineri intacte de sex feminin cu probleme urinare, dar unii caini cu vezica pelvine nu prezinta probleme urinare.
Această condiţie este mai frecventă la câini decât pisici probabil din cauza dimensiunii mai scurte de uretrei la câini. În plus,, aceasta poate să apară în câini de ambele sexe, fie intacte sau castrati, deşi aceasta este mai frecventa la femei comun intacte mai puţin decât anul de vârstă. La câinii masculi, aceasta este de obicei detectata după castrare.
Simptome si tipuri de
Unii caini nu pot prezenta nici un simptom, în timp ce în altele, următoarele pot fi observate:
Involuntare de urină care trece (incontinenţă urinară)
Incapacitatea de a urina mai mult de cateva driblinguri la un moment dat
Urgenţa de a urina, fara capacitatea de a urina
Opărire urina cozii şi în zona adiacentă
Cauze
De deplasare a vezicii urinare din poziţia sa normală poate fi din cauza unei malformaţii congenitale (defect de naştere). De asemenea, este considerat a fi cauzate de obezitate la unii câini, şi este, în general, asociată cu anomalii urologice, în afară de incontinenţă evident.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, istoricul, inclusiv de simptome. După ce a luat o istorie completă, medicul veterinar animalului tau de companie va efectua un examen fizic complet. Testele de laborator, inclusiv hemograma completa (CBC), biochimie profil, si analiza de urina vor fi efectuate. Daca se suspecteaza infectia, medicul veterinar va lua proba de urină şi vor trimite la un laborator la cultură şi de a identifica, sperăm, germenului cauzal. Sumar de urina, între timp, pot dezvălui infecţii ale tractului urinar cum ar fi prezenţa de puroi, sânge, bacterii în urină.
Alte proceduri de diagnostic includ abdominale razele X şi cystourethrography de contrast. Examinarea radiografica a uretrei si vezicii urinare, după introducerea mediului de contrast poate dezvălui o scurtă, lărgit, sau cu forme neregulate uretra. Medicul vostru veterinar poate efectua, de asemenea, o ecografie pentru a examina rinichi şi vezica urinară pentru pietre, masele, distensie de rinichi, şi alte anomalii legate de sistemul urinar.
Tratament
În caz de infecţii urinare care stau la baza, medicul veterinar cainelui tau va prescrie antibiotice pentru a trata astfel de infecţii. Cainele va necesita, de asemenea, interventii chirurgicale pentru a repoziţiona strămutate vezicii urinare si uretra. La ocazie, antidepresive sunt utilizate pentru a calma animalul.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deplasarea posterioara a vezicii urinare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates