Thursday, 26 Apr 18, 09.32.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Trichineloză la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Trichineloză la câini
Trichineloză la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.47.39 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Trichineloză la câini
Trichineloză (trichineloza sau trichiniasis) este o boala parazitara cauzata de un roundworm (nematodul) Numit parazit Trichinella spiralis. T. spiralis este, de asemenea, cunoscut sub numele de "vierme de carne de porc", deoarece, în cele mai multe cazuri de infecţie este văzut ca urmare a manca carne de porc contaminate crude sau insuficient. Acest parazit este responsabil pentru cauzarea infecţii la câini, oameni, şi porci.
În etapa de dezvoltare a ciclului de viaţă al acestui parazit, infectia apare in caini si oameni, atunci când ingera contaminate, slab gătite din carne. T. spiralis parazit este cunoscută de a provoca boli grave şi chiar decese la oameni. Inflamaţie severă a muşchilor corpului este văzut ca parazit (larvă) migrează în muşchii. Cateii sunt raportate a fi la risc mai mare de infectare decât câinii adulţi.
Simptome si tipuri de
Gastro-intestinale supărat
Vărsături
Diaree
Inflamarea muschilor
Musculare pâine
Rigiditate musculară
Cauze
Infecţia este cauzată de parazit roundworm numit T. spiralis, care intră în sistemul gastro-intestinal prin carne prime contaminate. Etapă de dezvoltare a acestui parazit ajunge in muschi si este capabil de a rămâne acolo de ani de zile.
Diagnostic
Medicul veterinar va lua istoric detaliat de la tine, cu atenţie pe dieta cainelui tau sau ceva care cainele dumneavoastra a mancat ieşit din comun. Testele de rutină de laborator includ o hemogramă completă, biochimice profil, sumar de urina, şi un examen fecale. Hemogramă completă poate arăta un număr mare de un tip de globule albe din sânge (WBCs) numite eozinofile (eozinofilie), care sunt de obicei găsite în sânge ca un răspuns la alergii sau ca răspuns la infecţii parazitare. În cazul în care proba de fecale prezinta dovezi de fragmente roundworm, o serie de follow-up de testare fecale pot fi necesare pentru confirmarea diagnosticului. Deoarece aceste paraziti ajung în muşchi, un eşantion musculare pot fi luate pentru a găsi parazit în muşchi.
Tratament
În caz de boală uşoară, de obicei nu este nevoie de tratament în animal afectat, altele decât utilizarea de medicamente specifice roundworm antiparazitare pentru a reduce numarul de paraziti in muschi.
Administrare
Dupa tratamentul initial, monitorul cainele pentru dureri musculare în curs de desfăşurare sau orice alte simptome nedorite. Consultati medicul veterinar dumneavoastră dacă simptomele reapar în orice cainele tau. Prevenirea de aceasta infectie este realizat prin simpla nu hrana cainelui produse de carne de porc insuficient şi blocarea accesului la deşeuri, care include resturi de carne de porc.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Trichineloză la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates