Tuesday, 24 Apr 18, 12.13.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicatie cu stricnina - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatie cu stricnina
Intoxicatie cu stricnina
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.49.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
otravirii cu stricnina la câini
Stricnină este o otravă foarte periculos şi puternic, care este adesea utilizat în momeli utilizate pentru ucidere şobolani, alunite, Gophers, şi alte rozătoare sau prădători nedorite. Având o durată foarte scurtă de acţiune, simptomele clinice ale otravirii cu stricnina apar de obicei în termen de zece minute şi două ore după ingestie, ducând la moarte subită.
Pacienţii de multe ori va muri de strangulare din cauza spasming a muschilor implicati in respiratie. Câini de toate varstele sunt la fel de sensibile la efectele adverse ale stricnină.
Simptome si tipuri de
Următoarele sunt câteva dintre simptomele de intoxicaţie stricnină:
Membrelor rigiditate
Muschilor rigid
Spasme severă în care conduc la major al capului, gât şi spate în hiperextensie extreme (opisthotonus)
Necontrolate convulsii violente (uneori, ca răspuns la lumini stralucitoare sau zgomot)
Dificultăţi de respiraţie, incapacitatea de a respira
Valori crescute ale ritmului cardiac
Ridicat temperaturii corpului
Vărsături
Cauze
Intoxicaţii-ul rău intenţionat de alimente panglici cu stricnină
Expunerea accidentală la momeli (comune la câini)
Ingestia de rozătoare şi păsări otrăvit
Diagnostic
Tratamentul pentru otravirii cu stricnina trebuie să se acorde imediat. Dacă ştiţi sau bănuiţi că cainele a fost expus la otravă şi poţi aduna un eşantion de voma sau fecalele pentru a lua la medicul veterinar pentru analize de laborator imediată, medicul dumneavoastră vă va fi mai în măsură să trateze cainele rapid şi eficient. Cât mai mult posibil, va trebui să dea medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie.
Probele de sânge vor fi luate pentru testare, ca otravă poate provoca o serie de eşecuri de sistem şi dezechilibrele, şi tratamentul se va baza pe condiţiile specifice, cu cele mai grave fiind fiind acordat o atenţie primar. Testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Profilul de biochimie poate indica o crestere anormala a nivelului de enzime numite creatinkinazei şi lactat dehidrogenazei, şi analiza de urina poate arata niveluri ridicate de proteine ​​myglobin (myglobinuria). O probă de sânge va fi, de asemenea, transmise de determinare a gazelor sanguine, care sunt de multe ori la niveluri anormale din cauza spasme musculare respiratorii. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, eşantioane de conţinutul stomacului pentru analiză şi / sau pentru a determina dacă orice deteriorare a avut loc în mucoasa stomacului.
Tratament
Aceasta este o urgenţă care necesită tratament imediat. Ea nu poate fi tratata la domiciliu. Dacă bănuiţi că cainele tau nu se simte bine din cauza expunerii la momeală sau de orice alte materiale care conţin stricnină – care poate fi suspectat pe baza prezenţei de momeli în cartierul tău, sau în urma unei confirmarea vizuala care cainele tau are recent muşcat în digerat şi, eventual, un rozător capturat sau a animalelor mici (care ar putea avea ea însăşi mancat dintr-o momeală otravă) — va trebui să solicite asistenţă medicală înainte de condiţie devine cumplită.
Scopul principal al tratamentului de urgenţă este de a preveni strangulare din cauza spasme ale muşchilor respiratori, un efect secundar, care este caracteristică acestei condiţii. Respiraţie artificială va fi necesară în cazul în care câinele nu este capabil de a respira în mod normal,. Medicul veterinar va oferi, de asemenea, medicamente pentru reducerea activitatii musculare, în speranţa de a evita spasme musculare care fac respiraţie dificilă.
Odata ce cainele tau a fost admis pentru tratamentul de toxicitate stricnină, acesta va fi plasat într-o cameră liniştită şi slab iluminate, ca orice stimul extern, cum ar fi zgomotul sau lumina puternica poate iniţia convulsii. Medicul veterinar va decontamina sistemul digestiv al cainelui tau prin efectuarea unei lavaj a stomacului, oferind o multime de fluide intravenoase, şi administrarea medicamentelor, care va încuraja urinare, astfel că otrava este eliminat din organism cât mai repede şi mai eficient posibil.
La unii pacienţi, vărsăturile pot fi, de asemenea, indusă pentru a elimina otrava din stomac, în special în cazul în care ingestia de otravă este asistat de prima mana, iar cainele pot fi luate la clinica de animale imediat. Medicamentele pot fi dat de gura pentru a lega si de a neutraliza substanţele toxice, făcându-le inactive. Medicamente la convulsii de control sunt, de asemenea, angajaţi, fi convulsiile sunt problema cea mai frecventă la pacienţii cu otravirii cu stricnina.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatie cu stricnina
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates